Kampprogram

Inter
vs
Juventus

Se Serie A-toppkampen mellom Inter og Juventus med live stream på nett

Vi er klare for nok en runde i Serie A denne helgen, og for et oppgjør vi får på Giuseppe Meazza, der Inter tar imot Juventus til toppkamp.

Det skiller fire poeng mellom de to lagene før dette oppgjøret, men med én kamp mindre spilt er det Juventus som kan gå forbi Inter med tre poeng her og tre poeng i sin hengekamp.

Inter har ikke vunnet på to forsøk nå, og har press på seg til å holde tritt med Milan på tabelltoppen. Det er for øyeblikket tre poeng opp til byrivalene.

Roma er laget som skiller Inter på tredje og Juventus på fjerde, mens Atalanta og Napoli også er med i kampen på toppen av tabellen, to poeng bak Juventus.

Juventus tok en meget viktig seier borte mot Milan sist uke, og er dermed virkeig i gang med å innhente lagene foran seg på tabellen etter en trøblete start på sesongen.

Hvem vinner av Inter og Juventus?

Det er nok faktisk bortelaget som er små favoritter her, selv om det trolig blir et veldig tett og interessant oppgjør.

Juventus er i god form, men møter et Inter-lag bedre enn på mange år, så det skal bli meget interessant og se. Vinner Inter har de plutselig et fortrinn i forhold til Scudettaen.

Vi tror det ender 2-2.

Se opp for:

Alexis Sanzhes hos Inter og Ronaldo hos Juventus.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Serie A så er det gode nyheter til deg. For denne kampen kan du nemlig se med Unibet via live stream om du er en aktiv kunde hos dem.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser