Kampprogram

Inter
vs
Atalanta

Se Serie A-kampen mellom ligaleder Inter og Atalanta med live stream

Serie A er mer spennende enn det har vært på mange, mange år, og på lørdag kveld får vi servert et oppgjør mellom to av lagene som imponerer mest om dagen, Inter og Atalanta.

Inter er for øyeblikket ligaleder i Serie a. 45 poeng er samme poengsum som det siste tiårets suverent beste lag, Juventus. Men med fire flere scorede mål og to færre innslupne er det Milan-laget som har æren av å ligge på førsteplassen.

Atalanta har scoret ni mål mer enn Inter så langt denne sesongen, hele 48. Det er mest i ligaen, og en av hovedgrunnene til at laget befinner seg på femteplass. Det er ett poeng opp til Roma på fjerdeplass. En fjerdeplass Atalanta for øvrig sikret seg forrige sesong.

Klubben har med andre ord klart seg godt i den beryktede andresesongen. Sesongen etter en overraskende suksessfull en. Er for alvor med i kampen om Champions League, og er også klar for sluttspillet i årets utgave av Europas gjeveste klubbturnering. Der møter Valencia over to kamper i februar og mars.

Inter måtte for øvrig nøye seg med tredjeplass i sin Champions League-gruppe, og skal møte Ludogorets fra Bulgaria i Europa League-sluttspillet.

Hvem vinner av Inter og Atalanta?

Inter er selvsagt favoritter hjemme på ærverdige San Siro. Men Atalanta er etter hvert godt vant med å spille her, etter at deres tre gruppespillskamper i Champions League i høst ble spilt her da Gewiss Stadion ikke ble godkjent for Europeisk spill.

Inter skal sørge for å holde Juventus bak seg på tabellen, som har et tøft borteoppgjør mot Roma på søndag.

Atalanta jakter nettopp Roma og deres fjerdeplass, så dette er to kamper med mange fellesnevnere.

Men vi tror Inter tar dette, de har vært helt rå så langt denne sesongen, og står med kun ett fattig tap så langt.

Vi tror det ender 3-2.

Se opp for:

Romelu Lukaku hos Inter og Luis Muriel hos Inter.

TV og live stream

Du ser denne kampen hos Unibet. Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem.

Og alle som har aktive kontoer hos Unibet ser alt de har å tilby av live fotball. Hos Unibet ser man alt fra ligaer som blant annet La Liga, Serie A, Bundesliga, Championship, Eredivisie og Ligue 1.

Les mer om hvordan du stremer fotball gratis med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen. Du ser alle kamper fra Serie A hos Unibet.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser