Kampprogram

Inter
vs
AC Milan

Se derby della madonnina i Serie A mellom Milan og Inter med live stream

Vi er endelig klare med Serie A-fotball igjen, etter en lang to ukers pause på grunn av Afrikamesterskap og VM-kvalifisering i Sør-Amerika.

Og for en kamp vi får servert i helgens runde, når Milan tar imot byrival og tittelrival Inter på San Siro, i det som blir kalt for derby della madonnina.

De to lagene har i flere år vært i skyggen av Juventus i toppen av italiensk fotball, men de senere årene har de to lagene igjen begynt å hevde seg, spesielt Inter, som er regjerende Serie A-mestere.

Denne sesongen kjemper de to klubbene, sammen med Napoli, om scudettaen, og spesielt Milan skal vinne denne kampen for å virkelig ha en sjanse til å holde følge.

For det er Inter som leder løpet så langt, der de med sine 53 poeng er førsteplaasert, fire poeng foran Napoli og Milan.

Milan og napoli har i tillegg én kamp mindre spilt enn ligalederne, så en seier til Inter her vil sende de en lang vei mot nok en Serie A-tittel.

Hvem vinner av Inter og Milan?

Inter er store favoritter her, de er på "hjemmebane", men det har ikke alt for stor vekt nå når det er så store restriksjoner på fans i Italia, men det er stadig hjemmebane.

Dessuten er de i betydelig bedre form, der Milan ikke har vunnet i ligaen på to forsøk, mens Inter har fem seire og én uavgjort på de siste seks ligakampene.

Jeg tror det ender 3-1.

Se opp for:

Lautaro Martinez hos Inter og Zlatan Ibrahimovich hos AC Milan.

TV og live stream

Ønsker du å se denne kampen fra Serie A, så er det gode muligheter med å se denne med live stream på nett, blant annet hos Unibet.

Unibet sender alt fra Coppa Italia og Serie A til alle sine aktive kunder. Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser