Kampprogram

Kampopptakter

Les flere kampopptakter

Inter
vs
AC Milan

Se Serie A-kampen mellom Inter og Milan med live stream

Vi er ferdig med landslagsfotball for denne gang, og klubbfotballen er tilbake denne helgen, med blant annet full runde i Serie A.

Og et av de mest spennende oppgjørene i Serie A-sesongen får vi lørdag, når Inter og Milan møtes til derby på Stadio Giuseppe Meazza i Milano.

Det er alltid et meget interessant oppgjør, men denne gang er det enda mer interessant og spesielt, sett med norske øyne. For i Milan-troppen finner vi nemlig nordmannen Jens Petter Hauge.

Han har allerede fått sin Serie A-debut for den tradisjonsrike klubben som innbytter, og fikk også sin landslagsdebut for Norge nå i landslagspausen.

Det store spørsmålet er når han får starte sin første kamp for Milan, og selv om det trolig ikke skjer i derbyet mot Inter så vet man aldri.

Derfor kommer tusenvis av norske øyne være rettet mot Italia lørdag klokken seks, for å se vår nye yndlig, enten fra start eller fra innbytterbenken, i det som er et av de mest tradisjonsrike derbyene i fotball- Europa.

Hvem vinner av Inter og Milan?

Det er vanskelig å si, men det er selvsagt Inter som er favoritter. De har et utrolig sterkt lag nå, og er så og si like store favoritter til å ta Serie A-tittelen som regjerende mestere Juventus.

Men også Milan har fått rasket sammen et habilt lag i det siste, og den sovende kjempen er sakte men sikkert på vei tilbake til toppen av italiensk fotball.

Jeg tror de klarer å sikre seg en topp fire-plassering i ligaen denne sesongen. Men å vinne borte mot Inter, som jeg tror sikrer tittelen, det blir nok for tøft.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Romelu Lukaku hos Inter og Zlatan Ibrahimovich hos Milan.

TV og live stream

Om du har lyst til å se denne kampen fra Serie A så det er gode nyheter til deg. Det finnes nemlig flere muligheter for å se kampen i Norge.

Én av dem er Unibet, som via sin live streamingtjeneste sender alle kamper fra Serie A gjennom sesongen.

Les mer om hvordan du ser Serie A og annen fotball via live streaming hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser