Kampprogram

Inter
vs
AC Milan

Se Milan-derbyet mellom Inter og Milan med live stream

Det er klart for et utrolig spennende "skandinavisk" oppgjør i Serie A på søndag, når Christian Eriksen og Inter tar imot Zlatan og Simon Kjærs AC Milan.

De tre spillernes ankomst til de to respektive klubbene har plutselig gjort Milan-derbyet betydelig mer interessant, for ikke å snakke om Serie A generelt.

Og med to norske spillere i Sampdoria, Morten Thorsby og Kristoffer Askildsen, er Serie A også for nordmenn blitt en betydelig kjekkere liga å følge med på.

Christian Eriksens overgang til Inter kom som en liten bombe når ryktene først begyne å versere i starten av januar. Dansken var blitt linket til klubber som Real Madrid, Barcelona og Bayern Munchen i noen overgangsvinduer allerede. Men et hardtsatsende Inter var den klubben som til slutt kunne kapre den tidligere Tottenham spilleren.

Simon Kjær kom fra spill i Valencia og Sevilla i flere sesonger i La Liga, men skal nå altså hjelpe AC Milan oppover på tabellen i Serie A. Sammen med tidligere Milan-helt Zlatan Ibrahimovich.

Svensken hadde to meget gode sesonger i Milan-trøyen tilbake i 2010-12, og returnerer nå som 38-åring etter flere år i PSG, Manchester United og LA Galaxy.

De to klubbene ligger på henholdsvis andre og åttendeplass på tabellen, så det er ingen tvil om hvem som er favoritter i dette oppgjøret.

Inter har kun tre poeng op ptil juventus og er for alvor med i kampen om Serie A-tittelen, mens Milan med sine syv poeng opp til CL-plass enda er langt unna gammel storhet.

Hvem vinner av Inter og Milan?

Inter er her store favoritter. Antonio Contes menn satser ekstremt hardt denne sesongen, og er den eneste store utfordreren til Juventus i kampen om Serie A-tittelen.

Men Milan har nå Zlatan, og er med det betydelig vanskeligere å spille mot, for enhvert lag. Inter skal uansett ta dette, og fortsatt henge med i kampen om tittelen.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for.

Christian Eriksen hos Inter og Zlatan Ibrahimovich hos Milan.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra Serie A og Coppa Italia.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser