Hoffenheim
vs
Molde

Se Europa League-returen mellom Hoffenheim og Molde med live stream

Etter den meget sterke opphentingen for én uke siden har Molde relativt gode muligheter til å avansere til den neste runden i Europa League-sluttspillet, når de gjester PreZero Arena for å møte Hoffenheim torsdag kveld.

Det endte til slutt 3-3 sist uke, etter at Molde først lå under 1-3 i Spania. Et meget sterkt resultat, spesielt med tanke på at kampen ikke ble spilt hjemme på kunstgresset i Molde.

Men med tre bortemål så er det selvsagt Bundesliga-laget Hoffenheim som er de store favorittene her på hjemmebane, og de bør jo selvsagt slå et norsk mål ute av sesong.

Molde viste dog gode takter sist uke, og de har absolutt muligheter til å lage en overraskelse her om de spiller opp mot sitt aboslutt beste.

Hoffenheim er ikke i den aller beste formen hjemme i Bundesliga, men klarte 2-2 borte mot Haalands Dortmund i helgen før det første møtet.

Denne helgen knuste de Werder Bremen 4-0 på hjemmebane. Befinner seg på en tolvteplass på tabellen, og er dermed langt ifra å klare å kvalifisere seg til Europa League igjen denne sesongen.

Det er ikke avgjort hvem vinneren møter i åttendedelsfinalene, de blir trukket på fredag, og det er ingen seeding i trekningen. Går Molde videre kan de dermed møte alle de andre lagene som går videre i kveld.

Hvem vinner av Hoffenheim og Molde?

Som nevnt tidligere ser vi på Hoffenheim som ganske store favoritter her. De er et habilt Bundesliga-lag, som er over halvveis i sesongen hjemme i Tyskland.

Men Molde viste for en uke siden at de fint kan score tre mål på dem, og om de klarer å tette bedre igjen bak kan det fint bli en overraskelse til. Men det skal holde hardt. Vi må tippe med hjernen, og da går vi får hjemmeseier.

Vi tror det ender 2-0.

Se opp for:

Mu'nas Dabbur hos Hoffenheim og Martin Ellingsen** hos Molde.

TV og live stream

Det er TV2 som har rettighetene til å sende Europa League i Norge, så denne kampen er tilgjengelig på en av deres kanaler, og på streamingtjenesten TV2 Sumo.

Vil du se mer fotball på nett? Unibet har et bredt utvalg av fotball fra noen av de beste ligaene i verden. Les mer om hvordan du ser fotball hos Unibet på nett nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser