Hoffenheim
vs
Hertha Berlin

Se Bundesliga-kampen mellom Hoffenheim og Hertha Berlin med live stream

Til tross for at nærmest alle ligaer rundt om i verden er satt på pause på grunn av virusepedemien, er det full runde i Bundesliga denne helgen. Og på Rhein-Neckar-Arena får vi et meget spennende oppgjør mellom Hoffenheim og "norske" Hertha Berlin. Riktignok uten tilskuere.

Dette blir den siste runden med Bundesliga for denne gang, da også Tyskland fra neste uke av vil sette all fotball på pause. Det er usikkert når ligaen kan settes i gang igjen, og det er selvsagt avhengig av at myndighetene får kontroll på coronaviruset.

Det er uansett viktige poeng å spille for, for de to klubbene, der Hoffenheim kjemper om en plass i Europacupene neste sesong, og Hertha Berlin kjemper for å unngå nedrykk.

Med 28 poeng etter 25 kamper bør Hertha være trygg, da det er hele ti poeng ned til direkte nedrykk. Men om man fortsetter å tape såpass mange kamper som man gjør for tiden.

Hoffenheim har med sine 37 poeng bare to poeng opp til Europacup-plass, og vil med seier her sørge for at man har gode sjanser for å ta en topp-seks plassering denne sesongen.

Hvem vinner av Hoffenheim og Herttha Berlin?

Vi tror, dessverre for Rune Allmenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbred, at Hoffenheim tar dette. De er i klart bedre form enn gjestene, og skal ta initiativ i denne kampen.

Men, ingen tilskuere på tribunen er gode nyheter for Hertha, og kan være det de trenger for å få med seg noe fra dette oppgjøret. Det tror vi nok uansett blir i det tøffeste laget.

Vi tror det ender 2-0.

Se opp for:

Jacob Bruun Larsen hos Hoffenheim og Salomon Kalou hos Hertha Berlin.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra Bundesliga og DFB-Pokal.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser