Kampprogram

Hoffenheim
vs
FC Cologne

Se Bundesliga-kampen mellom Hoffenheim og Köln med live stream

Onsdag er siste dag med runde 27 av årets Bundesliga, og ett av oppgjørene vi får servert er Hoffenheim som tar imot tabellnabo Köln til dyst på Rhein-Neckar-Arena i Hoffenheim.

Ingen av de to klubbene har klart å vinne en kamp enda etter at Bundesliga ble sparket i gang igjen etter korona-pausen, men generelt så er det Köln som er i klart best form av de to klubbene.

Hoffenheim har ikke klart å vinne en seriekamp på seks forsøk, mens Köln står med t uavgjorte og ett tap på sine tre siste kamper, før det hadde de tre strake seire.

Dermed har Hoffenheim falt som en stein på tabellen, mens Köln har tatt noen solide steg oppover på Bundesliga-tabellen, og nå har de møttes på midten, på enholdsvis niende og tiendeplass. De har a poengsum før dette oppgjøret.

Det første møtet mellom de to klubbene denne sesongen endte med en 2-1-seier for Hoffenheim på bortebane tillbake i november, så Köln har litt å revansjere her.

Hvem vinner av Hoffenheim og Köln?

Veldig vanskelig å spå utfallet her. Det er nærmest blitt klin umulig å tippe resultater nå når hjemmebanefordelen tilnærmet er fjernet. Kun tre av 18 kamper i Bundesliga så langt etter korona-pausen har endt med seier til hjemmelaget.

Og Köln har sett best ut av de to lagene i de to ligarundene som er spilt så langt, og derfor har vi en fornemmelse av at bortelaget får sin revansje etter tapet på hjemmebane før jul.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for:

Hoffenheims Robert Skov er en av Danmarks beste spillere, mens **Jhon Córdoba er Kölns toppscorer med 11 mål.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga, så anbefaler vi Unibet. De sender alt fra tysk fotball, inkludert Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser