Kampprogram

Hoffenheim
vs
Borussia Dortmund

Se Bundesliga-kampen mellom Hoffenheim og Borussia Dortmund med live stream

Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund skal i aksjon igjen, etter det pinlige tapet for ST. Pauli i DFB Pokal i midtuken. Denne gang er det Bundesliga igjen, og kun seier er godt nok borte mot Hoffenheim, for å holde tritt med Bayern Munchen på toppen av Bundesliga-tabellen.

Det ble et 1-2-tap borte mot laget fra St. Pauli, og det var Haaland som scoret Dortmund sitt mål, et godt satt straffe kunne ikke hindre klubben å bli utslått av den tyske Cupen.

Dermed skal de nå kun fokusere på Bundesligaen, men da skal de virkelig få fart på det defensive arbeidet snart, som har vært langt under pari hele sesongen.

Og dette blir ikke et lett oppgjør for klubben som for øyeblikket innehar andreplassen i Bundesliga, seks poeng bak Bayern, og hele åtte poeng foran Bayer Leverkusen.

For ni poeng bak, på fjerdeplass, finner vi kampens hjemmelag, Hoffenheim. Som har en virkelig god sesong denne sesongen, og er en god kandidat til å tta den siste Champions League-plassen.

Hvem vinner av Hoffenheim og Dortmund?

Spør du meg er hjemmelaget små favoritter her, de har vært virkelig gode i lang tid, til torss for 1-2-tapet borte mot Union Berlin forrige uke.

Dortmund sliter virkelig med med å holde nullen, og er avhengig av Haaland-mål i nærmest hver kamp for å ha mulighet til å vinne fotballkamper.

Jeg tror det ender 2-2.

Se opp for:

Ihlas Bebou hos Hoffenheim og Erling Braut Haaland hos Dortmund.

TV og live stream

Er du interessert i å se dette oppgjøret fra Bundesliga så er Unibet et godt alternativ for deg. De sender alle kamper fra både Bundesliga og DFB-Pokal gratis til alle sine aktive kunder.

Du kan lese mer om hvordan du blir en aktiv kunde og ser fotball med live stream hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser