Kampprogram

Hoffenheim
vs
Borussia Dortmund

Se Bundesliga-kampen mellom Hoffenheim og Borussia Dortmund med live stream

Vi er ferdig med landslagsfotball for denne gang, og når ligaene er tilbake i helgen er det med flere godbiter for det norske publikum. På lørdagens meny finner vi blant annet Erling Braut Haaland og Borussia Dortmunds tur til Hoffenheim i Bundesliga.

Haaland har fortsatt sin fantastiske scoringsstatistikk i landslagspausen, og er tilbake i Bundesliga i storform, klar til å skyte Dortmund oppover på tabellen.

Med to seire og ett tap på de første tre ligakampene ligger Borussia Dortmund på en femteplass på tabellen, men kun ett poeng bak ligaleder RB Leipzig.

Hoffenheim har også startet med to seire og ett tap, og med sine seks poeng ligger de på plassen bak Dortmund, kun slått på målforskjell.

Dermed er dette en svært viktig kamp for begge lag, og vinneren kommer til å blande seg helt opp i kampen om ligaledelsen, og kanskje til og med ta over førsteplassen.

Hvem vinner av Hoffenheim og Borussia Dortmund?

Selvsagt er Dortmund de store favorittene her, og vi kan virkelig ikke helt se for oss at Hoffenheim skal klare å stoppe det fantastiske angrepet til gjestene.

De er de største utfordrerne til Bayern når det kommer til tittelen i Bundesliga denne sesongen, og da skal kamper som dette vinnes.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Hoffenheims Andrej Kramarić er toppscorer i Bundesliga så langt. Dortmunds Erling Braut Haaland er på tredjeplass på samme liste.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra Bundesliga så er det flere alternativer til deg. Blant annet Unibet, som sender alle kampene fra Bundesliga via live streaming til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du streamer Bundesliga, og andre ligaer som La Liga og Serie A, hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser