Hobro
vs
Lyngby

Se Superliga-kampen mellom Hobro og Lyngby med live stream

Det er klart for den siste og avgjørende ligarunden i grunnspillet av den danske Superligaen. Alle lagene spiller samtidig klokken 17 søndag, og blant oppgjørene vi får servert finner vi blant annet Hobro sin kamp hjemme mot Lyngby.

Kampen avgjør ikke så mye for hjemmelaget sin del, da de allerede er garantert å havne på nest nederste plass, og dermed havne i den beste av de to nedrykksgruppene.

For Lyngby sin del betyr seier at de vil havne i den samme gruppen som Hobro, men om det skulle ende med tap risikerer man å havne i den dårligste av de to nedrykksgruppene, og dermed ha større sjans til å rykke ned fra Superligaen.

Det er svært viktig for laget fra nord for København å havne i den gruppen som gir størst sjanser til å overleve i Superligaen, så vi tror vi får se et svært motivert Lynbgy-lag på matten søndag.

De har også litt å revansjere etter at de utlignet til 1-1 etter 73 minutter hjemme mot FCK i den forrige runden, men endte opp med å tape hele 1-4 mot de regjerende mesterne.

Hvem vinner av Hobro og Lyngby?

Vi har troen på Lynbgy i dette oppgjøret, mest fordi det er såpas smye viktigere for dem å sikre tre poeng enn det er for hjemmelaget.

Hobro har i tillegg liten eller ingen hjemmebanefordel, og vi har på følelsen av at treneren ser på dette som en mulighet for å teste nye taktikker og spillere.

Lynbgy kommer til å stille med toppet mannskap, og sørge for å ta med alle tre poengene til Nord-Sjælland.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Edgar Babayan er Hobros for tiden beste spiller mens Rezan Corlu er det samme for Lynbgy.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne eller andre kamper fra danske Superliga så anbefaler vi Unibet, som sender alle sammen via live stream til sine kunder.

Alt du trenger er en aktiv konto hos dem, en aktiv konto betyr at du enten har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Du kan lese mer om hvordan du ser Superliga, Bundesliga, La Liga, Serie A eller flere titalls andre ligaer ovenfor eller nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Superligaen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser