Kampprogram

Hertha Berlin
vs
Union Berlin

Se Berlin-derbyet fra Bundesliga mellom Hertha og Union med live stream

Det er klart for et ellevilt derby i Bundesliga denne helgen, når nedrykkstruede Hertha Berlin tar imot byrivalene Union Berlin, som selv jakter Champions League-plass.

Storebror tar imot lillebror i Berlin, men rollene er totalt snudd på hodet, da tradisjonsrike Hertha står i overveiende fare for å rykke ned til 2. Bundesliga, mens Union Berlin fortsatt har store sjanser til å sikre seg en plass i neste års Champions League-gruppespill.

Med seks kamper igjen å spille av sesongen er Hertha plassert på direkte nedrykk, og Fredrik Bjørkan sin nye klubb er dermed virkelig i faresonen. Det er kun ett poeng opp til sikker plass, så alle muligheter for å beholde plassen er fortsatt der.

Union Berlin er plassert på syvendeplass i Bundesliga med 41 poeng på 28 kamper, og det er syv poeng opp til RB Leipzig på den viktige fjerdeplassen. Opp til Freiburg på femteplass, som gir Europa League, er det bare fire poeng,

Hvem vinner av Hertha Berlin og Union Berlin?

Denne er vanskelig, Hertha Berlin har knivet på strupen, mens Union Berlin virkelig har en stor gulerot for å vinne kampen. Det er dermed duket for et skikkelig interessant oppgjør, foran det som blir et fullsatt Olympiastadion i Berlin, inkludert ti tusen bortefans.

Det er vanskelig å skille de to lagene, og jeg synes det lukter uavgjort her, noe begge lag bare sånn halvveis vil være fornøyd med.

Jeg tror det ender 2-2.

Se opp for:

Stevan Jovetic hos Hertha Berlin og Taiwo Awoniyi hos Union Berlin.

TV og live stream

Det er mange muligheter for å se Bundesliga i Norge, men det beste alternativet er trolig Unibet, som sender alt av kamper fra Bundesliga til alle sine aktive kunder.

Les mer om hvordan du ser Bundesliga med live stream gratis på nett hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser