Hertha Berlin
vs
Union Berlin

Se Bundesliga-kampen mellom Hertha Berlin og Union Berlin med live stream

Det som skulle være et av de absolutt største derbyene i europeisk fotball denne sesongen, Berlin-derbyet mellom Hertha Berlin og Union Berlin på Olympiastadion i Berlin, spilles på fredag.

Men på grunn av omstendighetene blir det selvsagt ikke like mye blest rundt kampen som det hadde blitt om ærverdige Olympiastadion var fullstappet med fans fra begge hovedstadslagene.

Nå blir det tomme tribuner når byrivalene møtes i samme divisjon for første gang i historien. Tomme tribuner var det dog ikke i november, når Union Berlin tok imot rivalene på hjemmebane, og vant takket være et straffemål av Sebastian Polter sent i kampen.

Dette er begge klubbene sin andre kamp etter korona-pausen. I runde 26, som ble spilt forrige helg, vant Hertha 3-0 over Hoffenheim på bortebane, mens Union tapte 0-2 hjemme for ligalederne Bayern München.

Berlin-derbyet er første kamp i runde 27, mens de resterende kampene spilles lørdag og søndag. Bundesliga skal fullføres, helst innen slutten av juni måned. Det er seks runder igjen etter helgens serierunde, så det er lys i enden av tunnellen.

Hvem vinner av Hertha Berlin og Union Berlin?

Hertha overbeviste stort forrige helg, med en knusende borteseier mot Hoffenheim, med både Rune Almenning Jarstein og Per Ciljan Skjelbred med fra start.

Union har ikke spilt seg bort i sin første sesong på Tysklands øverste nivå, men er underdogs i dette oppgjøret. Vi tror det ender med hjemmeseier, og at klubben nærmest sikrer plassen i neste sesongs Bundesliga.

Vi tror det ender 2-0.

Se opp for.

Salomon Kalou hos Hertha Berlin og Sebastian Andersson hos Union berlin.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra Bundesliga og DFB-Pokal.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

I tillegg kan du se diverse annen sport via Unibet sine sider, som for eksempel tennis, håndball, basket og golf.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser