Kampprogram

Hertha Berlin
vs
Borussia Dortmund

Se Bundesliga-kampen mellom Hertha Berlin og Borussia Dortmund med live stream

Borussia Dortmund er høyt oppe å flyve etter avansementet til kvartifnalene i Champions League denne uken, og er store favoritter når de møter Hertha Berlin på hjemmebane i Bundesliga lørdag kveld.

Rune Allmenning Jarsteins Hertha Berlin har ikke den beste sesongen, og er truet av nedrykksspøkelset når det gjenstår omtrent 10 ligakamper.

Heldigvis endte det med seier forrige helg, men det er stadig bare tre poeng ned til direkte nedrykk fra den femtendeplassen klubben befinner seg på nå.

Dortmund har heller ikke akkurat overbevist i Bundesliga denne sesongen, og med en svært varierende form er klubben nå helt nede på en sjetteplass, og kan altså risikere å ikke få spille Champions League den kommende sesongen.

Det er fire poeng opp til Eintracht Frankfurt på fjerdeplass, så det er absolutt muligheter for å klatre tilbake opp i kampen om CL-plasser, men da bør selvsagt kamper som denne vinnes.

Hvem vinner av Borussia Dortmund og Hertha Berlin?

Dortmund er klare favoritter her, og med ofrmen til Erling Braut Haaland kan det nærmest garanteres mål fra nordmannen, dessverre for en annen nordmann, Rune Jarstein.

Det er ingen sjans at Hertha drar fra Dortmund med tre poeng, det er såpass usannsynlig at vi har ingen problemer med å si at Dortmund vinner dette.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for.

Erling Braut Haaland hos Borussia Dortmund og Krzystof Piatek hos Hertha Berlin.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra Bundesliga så er det flere alternativer til deg. Blant annet Unibet, som sender alle kampene fra Bundesliga via live streaming til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du streamer Bundesliga, og andre ligaer som La Liga og Serie A, hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser