Kampprogram

Hertha Berlin
vs
Bayern München

Se Bundesliga-kampen mellom Hertha Berlin og Bayern Munchen med live stream

Det er full runde i Bundesliga denne helgen, og i Berlin skal Hertha Berlin opp på hesten igjen etter det kjedelige tapet hjemme mot byrival Union i DFB Pokal i midtuken,

Dessverre for hovedstadslaget er det ligaleder Bayern Munchen som kommer på besøk på Olympiastadion, i det som blir et meget tøft oppgjør for Fredrick Bjørkan og resten av Hertha-mannskapet.

Det er uvisst om den tidligere Glimt-stjernen får spilletid i dette oppgjøret, han var ikke å se i troppen i onsdagens kamp mot Union Berlin.

Han har enda til gode å få sin debut for sin nye klubb, men det er på det rene at han skal satses på i den tyske hovedstaden.

Før dette oppgjøret er Hertha plassert på en skuffende trettendeplass i Bundesliga, og det er bare fire poeng ned til direkte nedrykk for den tyske storklubben.

For Bayern si del ser det ut til å bli nok et seriemesterskap, med bare 15 runder igjen er det seks poeng ned til Dortmind, og hele 14 poeng ned til Bayer Leverkusen på tredjeplass. Dortmund er alt for ustablile til å gi dem konkurranse, og jeg kroner like så godt Bayern som ligamestre nå.

Hvem vinner av Hertha Berlin og Bayern Munchen?

Som sagt, Bayern er store favoritter til å ta Bundesliga-tittelen, og dermed er de også store favoritter her mot et Hertha-lag som ikke er i spesielt god form.

Bayern står med fem seire påde siste seks, mens Hertha kun har vunnet to på like mange kamper. Dette går nok Bayerns vei.

Jeg tror det ender 0-2.

Se opp for:

Stevan Jovetic hos Hertha Berlin og Joshua Kimmich hos Bayern.

TV og live stream

Er du interessert i å se dette oppgjøret fra Bundesliga så er Unibet et godt alternativ for deg. De sender alle kamper fra både Bundesliga og DFB-Pokal gratis til alle sine aktive kunder.

Du kan lese mer om hvordan du blir en aktiv kunde og ser fotball med live stream hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser