Kampprogram

Hamburger SV
vs
Bielefeld

Se 2. Bundesliga-oppgjøret mellom HSV og Arminia Bielefeld med live stream

Det er klart for toppoppgjør i 2. Bundesliga denne helgen, når ligaleder Arminia Bielefeld tar imot andreplasserte Hamburger SV.

Kampens hjemmelag har et solid syv poengs forsprang ned til Hamburg og Stuttgart, og styrer mot opprykk til Bundesliga for første gang siden 2009.

Arminia Bielefeld var en gjenganger i Bundesliga på slutten av 90-tallet og utover 2000-tallet, men har siden nedrykket for 11 sesonger siden også tillbragt flere sesonger i 3. Liga.

Hamburger SV rykket ned fra Bundesliga for første gang i klubbens historie for to sesonger siden, og maktet ikke å rykke opp på første forsøk, til tross for at de var gedigne favoritter.

De var store favoritter også før denne sesongen, men har fått tøff kamp fra Stuttgart, og ikke minst Bielefeld, i kampen om én av de to øverste plassene som gir direkte opprykk til Tysklands øverste divisjon.

Tredjeplass er også en mulighet, men da skal man gjennom et dobbeltoppgjør mot laget som havner på tredje siste plass i Bundesliga. For øyeblikket ser det ut til å bli Fortuna Düsseldorf eller Werder Bremen.

Konkurrent Stuttgard har et noe tøft borteoppgjør mot Holstein Kiel, og Hamburg kan da med andre ord få et forsprang på dem, og ikke minst spise godt innpå forspranget Bielefed har i toppen av tabellen.

Hvem vinner av HSV og Arminia Bielefeld?

Dette blir interessant, begge klubbene klarte bare uavgjort i forrige runde, og det er umulig å si hvordan formen er nå etter to måneder med korona-pause.

Bielefeld har sett skarpest ut så langt denne sesongen, og Hamburg har ikke like stor fordel av å spille hjemme nå når det ikke er tilskuere på tribunene.

Det kan lukte litt uavgjort av dette, noe som betyr at HSV kan miste sin direkte opprykksplass til Stuttgart når helgen er overstått.

Vi tror det ender 2-2.

Se opp for:

Sonny Kittel hos Hamburger SV og Fabian Klos hos Arminia Bielefeld.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

I tillegg kan du se diverse annen sport via Unibet sine sider, som for eksempel tennis, håndball, basket og golf.

Hvordan ser jeg 2. Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser