Hamarkameratene
vs
Lillestrøm

Se Eliteserie-kampen mellom HamKam og Lillestrøm med live stream

Etter over fire måneders pause er vi endelig klare for Eliteserie-fotball igjen, når HamKam og Lillestrøm sparker i gang 2022-sesongen på Briskeby stadion på Hamar.

Det er to rivaler som møtes i denne sesongpremieren i Eliteserien, to lag som har en lang historie for å rivalisere, selv om de ikke akkurat er direkte naboer, så er det nærmest så nære vi kommer et derby i denne Eliteserie-sesongen.

Begge de to klubbene har jo også et nært forhold til landslagssjef Ståle Solbakken, og Hamaringen trent det norske landslaget på Åråsen stadion så sent som forrige søndag.

Dette er første gang HamKam er i Eliteserien på over 10 år, og det er stor interesse for kampen på Hamar, selv om de ikke lenger har Kjetil Rekdal som trener, han tok over Rosenborg nå før sesongen.

Lillestrøm hadde en god sesong sist sesong, og det er ventet at de skal være med å kjempe om medaljer også denne sesongen.

Hvem vinner av HamKam og Lillestrøm?

Som sagt, Lillestrøm er forventet å være gode denne sesongen, og kommer som ganske klare favoritter til dette oppgjøret mot HamKam.

Men det er alltid vanskelig å vite hvor man har nyopprykkede lag, og ser man på de siste sesongene så har det alltid vært et nyopprykket lag som har overrasket positivt.

Jeg tror det ender 2-2.

Se opp for:

Kristian Eriksen hos HamKam og Gjermund Åsen hos Lillestrøm.

TV og live stream

Om du vil se dette oppgjøret fra Eliteserien så er det både Eurosport Player og TV 2 Play som strømmer det via live stream på nett online.

Kampen vil i tillegg bli sendt på en av Eurosport sine kanaler på vanlig fjernsyn. Er du i utlandet kan du se kampene via Unibet.

Les mer om hvordan du ser Eliteserien og andre europeiske ligaer via Unibet på nett nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser