Granada
vs
Molde

Se Europa League-kampen mellom Granada og Molde med live stream

Det er en stor dag for norsk fotball torsdag, når Molde skal spille den første av to oppgjør i den andre utslagsrunden av Europa League mot spanske Granada.

For første gang siden 2008 spiller norske lag åttendedelsfinale i Europa League. Den gangen representerte både Brann og Rosenborg Norge, men det var også den første utslagsrunden, og ingen av de to klubbene gikk videre, som Molde har gjort i år.

Molde har selv aldri nådd så langt i Europa før, men vi skal bare fem sesonger tilbake før de spilte 16-delsfinale mot Sevilla. Den gangen vant de hjemmekampen, men tapte sammenlagt, mot klubben som til slutt vant hele turneringen den sesongen.

Kampen sparkes i gang på dagen to uker etter at Hoffenheim ble feid av banen på bortebane, og dermed slått ut over to kamper i den første utslagsrunden.

Første kamp spilles på Granada sin hjemmebane, Nuevo Estadio de Los Cármenes, mens bortekampen neste uke spilles på Ungarn sin nasjonalarena, Puskás Aréna i Budapest.

Molde har ikke spilt kamp på de to ukene siden avansementet mot Hoffenheim, mens Granada er mdit i sesong i La Liga. Etter at de på imponerende vis slo ut Napoli i forrige runde har de vunnet 2-1 hjemme mot Elche og tapt 1-2 borte mot Athletic Bilbao.

Hvem vinner av Granada og Molde?

Det er en tøff kamp å tippe utfallet i dette. Granada har vært i ganske dårlig form på denne siden av nyttår, og seieren mot Elche på hjemmebane er den eneste på de seks siste La Liga-kampene.

men de viste mot Napoli at de er et godt lag, og de er selvsagt favoritter mot Molde. Men Molde har fått god kamptrening, og kommer til dette oppgjøret uthvilt. De har vist at de er ekstremt gode til å spille på resultat, så vi tror at de fint kan holde Granda til uavgjort her.

Vi tror det ender 1-1.

Se opp for:

Roberto Soldado er Granada sitt største navn, mens Martin Ellingsen har vært Molde sin beste spiller så langt i år.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne svært viktige kampen for norsk fotball, og ikke minst Molde, så er det TV2 som har rettighetene til å sende Europa League i Norge.

Kampen er derfor tilgjengelig på en av deres kanaler, og på strømmetjenesten TV2 Sumo.

Om du vil se mer fotball online, så er Unibet et godt bud. Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser