Germany
vs
Argentina

Se vennskapskampen mellom Tyskland og Argentina med live stream

Se vennskapskampen mellom Tyskland og Argentina med live stream

Mens de fleste europeiske landene forfereder seg på viktige kvalifseringskamper den neste uken skal Tyskland først møte Agentinas stjernegalleri til dyst på Signal Iduna Park i Dortmund.

Grunnen er at Tysklands gruppe i EM-kvalifseringen kun inneholder fem lag, og Tyskland i denne landslagspausen derfor kun spiller én tellende kamp.

Den kommer på søndag, når Estland venter på bortebane, i det som bør være tre komfortable poeng for Joachim Löws gutter.

Etter fem kamper ligger Tyskland øverst i gruppe C, a poeng med Nord-Irland på andreplass, men like bak kommer Nederland, og de har en kamp mindre spilt enn de to andre lagene på topp.

Hviterussland og søndagens mostander Estland er helt akterutseilt med henholdsvis tre og null poeng etter fem spilte kamper.

Troppen til Tyskland til disse to kampene består av en rekke profiler, og nykommere som har imponert i Bundesliga den siste tiden.

Av gamle ringrver finner vi spillere som Manuel Neuer, Joshua Kimmich og Ilkay Gundogan, me ndet er først og fremst et meget ungt mannskap Löw har tatt ut denne gangen.

Hele fire spillere i troppen har enda ikke fått sin debut på landslaget, mens seks andre spillere har under ti landskamper så langt.

Av stjerner som det er noe overraskende ikke er med finner vi Jonas Hector, Antonio Rudiger, Toni Kroos, Julian Draxler og Leroy Sané.

Men heller ikke Argentina har med seg sine største stjerner, og både Lionel Messi, Angel Di Maria, Sergio Aguero og Giovani Lo Celso er utelatt.

Hvem vinner av Tyskland og Argentina?

Med så mange nye ansikter er det vanskelig å se hvordan styrkeforholdet er mellom de to klubbene. I tillegg er det en trningskamp, så det er vanskelig å se for seg hvor mange bytter og rulleringer det vil bli gjort.

Vi tror det kan bli underholdende, og satser på at vi får mål fra begge lag.

VI tror det ender 2-2.

Se opp for:

Timo Werner hos Tyskland og Lautaro Martinez hos Argentina.

TV og live stream

Du kan se dette oppgjøret på TV2 Sport 1 og på strømmetjensten TV 2 Sumo.

Om du ønsker å se mer fotball online med live stream kan du gjøre det hos Unibet. Unibet sender tusenvis av kamper hvert år, fra flere titalls ligaer i Europa og resten av verden.

Hos Unibet kan du se kamper fra Eredivisie, Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship og Ligue 1. Les mer om hvordan du ser fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Vennskapskamper?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser