Kampprogram

Genoa
vs
Sampdoria

Se Serie A-kampen mellom Genoa og Sampdoria med live stream

Det er full runde i Serie A denne midtuken, og på Stadio Luigi Ferraris i Genoa skal Sampdoria møte sine byrivaler Genoa til kamp på deres felles stadion.

Sampdoria kommer fra 0-2 hjemme mot Atalanta på søndag, på samme stadion, og er selvsagt svært interessert i å komme tilbake på vinnersporet i dette oppgjøret.

Genoa befinner seg tre plasser lenger bak Sampdoria, som ligger på tiendeplass på Serie A-tabellen, med fire poeng mindre enn de 30 Sampdoria har sikret seg på de første 24 ligarundene.

Det er med andre ord en svært viktig kamp for begge klubber, da det selvsagt er populært blant fansen å være best i byen.

Morten Thorsby, som er aktuell for en overgang til søndagens motstander Atalanta, er selvsagt selvskreven i førsteelleveren til gjestene, som en av de bedre spillerne i troppen.

Hvem vinner av Genoa og Sampdoria?

Vi ser på dette som et svært åpent oppgjør, og med null fans på tribunene er det like mye hjemmebanefordel til begge klubbene.

Sampdoria har sett litt friskere ut denne sesongen, og vi tror de kan finne tilbake til den gode formen de hadde før helgen, og ta en seier her.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for:

Goran Pandev hos Genoa og Morten Thorsby hos Sampdoria.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Serie A så er det gode nyheter til deg. For denne kampen kan du nemlig se med Unibet via live stream om du er en aktiv kunde hos dem.

Du kan lese mer om hvordan du ser denne kampen, alle andre kamper fra Serie A og mye annet hos Unibet med live stream nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Serie A?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser