Galatasaray
vs
Barcelona

Se Europa League-kampen mellom Galatasaray og Barcelona med live stream

Det er full runde med Europacup denne uken, og et av de absolutt mest interessante oppgjørene finner vi i Tyrkia, der Galatasaray tar imot Barcelona, etter at det endte 0-0 i det første oppgjøret på Camp Nou.

Dermed har Galatasaray, med Omar Elabdellaoui på laget, alle muligheter til å fortsatt kunne avansere på bekostning av Barcelona.

Og Galatasaray har alltid muligheter til å vinne mot alle lag på hjemmebane, med tanke på den enorme støtten de har fra hjemmefansen.

Men det kan også gå andre veien, om de får hjemmefansen mot seg. Dog tror jeg det blir meget god støtte mot det som er et av verdens beste fotballag.

Galatasaray kommer fra en god opplevelse mandag, der de vant 2-1 mot rivalene Besiktas, og dermed tok et langt steg vekk fra nedrykksstriden i Super Lig.

Barcelona har en viktig El Classico-kamp ventende i helgen, men jeg tror laget er ekstremt motivert til å vinne sin aller første Europa League-tittel, nå når La Liga-tittelmulighetene er så minimale.

Hvem vinner av Galatasaray og Barcelona?

Barcelona er selvsagt store favoritter her, og noe annet enn avansement for spanjolene er en aldri så liten skandale. Husk, Galatasaray er nærmere nedrykk enn Champions League i hjemlig liga.

Og Barcelona har vært i fantastisk form i flere måneder nå, der 0-0 mot Galatasaray på hjemmebane er det dårligste resultatet siden desember.

Jeg tror Barcelona vinner 3-1.

Se opp for:

Omar Elabdellaoui hos Galatasaray og Memphis Depay hos Barcelona.

TV og live stream

Det er Viasat som har rettighetene til Europa League i Norge, så dette oppgjøret blir tilgjengelig på en av Viasat sine sportskanaler, og på strømmetjenesten Viaplay.

Ønsker du å se mer fotball på nett med live stream så er Unibet et godt alternativ. Du kan lese mer om hvordan du kan se fotball gratis på nett med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser