Kampprogram

Freiburg
vs
Borussia Monchengladbach

Se kampen mellom Freiburg og Borussia Monchengladbach med live stream

Den 30. runden i Bundesliga tyvstareter fredag, når Freiburg tar imot Borussia Mönchengladbach på Schwazwald-Stadion i Freiburg.

Freiburg har ikke spilt kamp siden forrige fredag, da de gikk på det som må sies å være et ventet tap hjemme mot Champions League-jagende Bayer Leverkusen.

Og ett av lagene Leverkusen konkurrerer om Champions League med er Freiburgs motstander i dette oppgjøret, nemlig Borussia Monchengladbach.

Gladbach vant sin kamp mot Union Berlin søndag med hele 4-1, og er dermed a poeng med Leverkusen, men Gladbach innehar fjerdeplassen med bedre målforskjell.

Det er to poeng opp til RB Leipzig på tredjeplass, og fire poeng opp til Borussia Dortmund på andre. Bayern Munchen er trolig for langt foran til å kunne bli tatt igjen, hele elleve poeng, og det er kun fire kamper etter denne.

Det første oppgjøret mellom de to klubbene ble spilt tilbake i desember, og endte med hele 4-2 til Monchengladbach. Gladbach er trolig favoritter i dette oppgjøret også.

Hvem vinner av Freiburg og Borussia Mönchengladbach?

Vi tror bortelaget tar dette. De har vært meget god i år, selv om de hadde en formdupp nå i vinter. Nå er de tilbake, og ser svært lysten ut på den ene Champions League-plassen.

Freiburg er middelhavsfarer, og har ingen mulighet til å hverken rykke ned eller ta en plass i neste års Europacuper.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Lucas Höler hos Freiburg og Alassane Pléa hos Borussia Mönchengladbach.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga, så anbefaler vi Unibet. De sender alt fra tysk fotball, inkludert Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

I tillegg til fotball kan du se flere forskjellige idretter hos Unibet, som tennis, golf, håndball og basket, i tillegg til flere titalls andre store verdensidretter.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser