Kampprogram

Freiburg
vs
Bayer Leverkusen

Se kampen mellom Freiburg og Bayer Leverkusen med live stream

Det er ikke rare pausene mellom hver Bundesliga-runde for tiden, og fredag kveld er vi i gang igjen, med den 28. runden av Tysklands beste rekke.

Lagene som sparker igang runden er Freiburg og Bayer Leverkusen, to lag som begge kjemper om en plass i neste års Europacuper, henholdsvis Europa League og Champions League.

De to kubbene spilte begge tirsdag denne uken, og det var Freiburg som sto for den beste underholdningen av de to lagene.

De gjestet Eintracht Frankfurt på Commerzbank-Arena, og sikret ett poeng etter å ha kommet under to ganger, tatt ledelsen, for så å slippe inn mål nummer tre like før slutt. Det resultatet sørger for at klubben har 38 poeng etter 28 serierunder.

For Bayer Leverkusen sin del ble det ikke en like hyggelig opplevelse tidligere denne uken. De tok imot et Wolfsburg som har underprestert i lang tid nå, men tirsdag var det Bayer Leverkusen som underpresterte.

Wolfsburg ga seg ikke før det sto hele 4-1 på måltavlen på Bay Arena i Leverkusen, og hjemmelaget fikk dermed et kraftig skudd for baugen i jakten på en plass i Champions League neste sesong.

Tapet sørget for at Borussia Mönchengladbach passerte Leverkusen på tabellen, men de to klubbene har a poengsum, så kampen er fortsatt langt fra avgjort.

Hvem vinner av Freiburg og Bayer Leverkusen?

Bayer Leverkusen har sett ekstremt friske ut i vår, frem til kampen på tirsdag. Vi tror det var en glipp, og at Freiburg, som ikke har vært spesielt gode i lang tid, går på et nederlag har.

Det er ikke rare hjemmebanefordelen, og når den er hvisket ut, er Bayer Leverkusen et klart bedre lag enn det hjemmalget er.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Lucas Höler hos Freiburg og Kevin Volland hos Bayer Leverkusen.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga, så anbefaler vi Unibet. De sender alt fra tysk fotball, inkludert Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser