Kampprogram

Fortuna Dusseldorf
vs
Schalke 04

Se kampen mellom Fortuna Dusseldorf og Schalke 04 med live stream

Det er midtuke-runde i Bundesliga, og på Esprit Arena i Düsseldorf skal Uwe Röslers Fortuna Düsseldorf ta imot formsvake Schalke 04 til dyst.

Fortuna Dusseldorf har ikke tapt på fem ligakamper, men fire av dem har endt med uavgjort, og dermed befinner man seg fortsatt på kvalifiseringsplassen i Bundesliga fortsatt.

Med 24 poeng er det tre poeng ned til Werder Bremen på direkte nedrykk, men de grønne og hvite har én kamp til gode. Opp til Mainz på sikker plass er det tre poeng.

Schalke var lenge med i toppkampen i Bundesliga denne sesongen, men laget fra Gelsenkirchen har ikke vunnet på ni forsøk i ligaen, og har dermed falt som en stein på Bundesliga-tabellen etter nyttår.

Heller ikkke korona-pausen har gjort dem godt, og de to første kampene etter at ligaen ble sparket i gang igjen har endt med to tap og 0-7 i målforskjell.

Så som man ser er det problemer i alle ledd for laget til David Wagner. Ikke minst på keeperplass, der Wagner trolig irriterer seg over at han ikke kan bruke Ralf Fährmann, som er bundet til en utlånskontrakt med Brann.

Hvordan ender Fortuna Dusseldorf mot Schalke?

Fortuna Dusseldorf har sikret seg to uavgjorte i de to første kampene etter pausen, og har fortsatt et stort håp om å berge plassen. Schalke har ikke lenger særlig å spille for, og både Europa og nedrykk ser usannsynlig ut.

Dermed er det et topp motivert hjemmelag som tar imot et ikke fullt så motivert bortelag, og vi tror Fortuna Dusseldorf tar sin første seier på fem forsøk.

Vi tror det ender 2-0.

Se opp for:

Rouwen Hennings er toppscorer hos Fortuna Dusseldorf, mens Benito Raman er Schalkes største stjerne.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga, så anbefaler vi Unibet. De sender alt fra tysk fotball, inkludert Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser