Kampprogram

Fortuna Dusseldorf
vs
Hoffenheim

Se kampen mellom Fortuna Dusseldorf og Hoffenheim med live stream

Som ventet ble det et stygt tap borte for ligaleder Bayern Munchen for Fortuna Dusseldorf i den forrige serierunden. Bayern vant hele 5-0, og Fortuna er dermed fortsatt i stor fare for å rykke ned denne sesongen.

Med sine 27 poeng er man godt plantet i nedrykkssumpen, og man behøver virkelig en seier her for å henge med kampen om å berge plassen til neste sesong.

Men Hoffenheim er ingen lett motstander. Håvard Nordtveits og co har vunnet sine to siste ligakamper, sist nå mot Mainz på bortebane forrige helg. Dermed har man sørget for å sikre plassen, og også blande seg i kampen om en plass i Europa League neste sesong.

Med 42 poeng befinner man seg på syvendeplass, men med a poeng med Wolfsburg på den viktige sjetteplassen, som gir Europacup-spill.

Det første oppgjøret mellom de teo klubbene endte med poengdeling, da det endte 1-1 på Rhein-Neckar-Arena tilbake i november i fjor.

Uwe Rösler er trener for hjemmelaget, men sliter med å redde klubben fra nedrykk. Han tok over rorer i vinter, etter at han ga seg i Malmö etter forrige sesong.

Håvard Nordtveit spiller for Hoffenheim, men har fått minimalt med spilletid siden han kom fra West Ham tilbake i sommeren 2018. Han er ikke ventet å starte dette oppgjøret.

Hvem vinner av Fortuna Dusseldorf og Hoffenheim?

Vi er dessverre for Uwe Rösler redd for at dette kommer til å ende med et hjemmetap. Da Hoffenheim ser veldgi sterke ut nå på tampen av sesongen.

Fortuna Dusseldorf skal få det tøft med å beholde plassen, spesielt nå når Werder Bremen har startet å vinne kamper igjen også.

Vi tror det ender 0-2.

Se opp for:

Rouwen Hennings hos Fortuna Dusseldorf og Munas Dabbur hos Hoffenheim.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga, så anbefaler vi Unibet. De sender alt fra tysk fotball, inkludert Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser