Fortuna Dusseldorf
vs
Borussia Dortmund

Se Bundesliga-kampen mellom Fortuna Dusseldorf og Borussia Dortmund med live stream

Det er full runde i Bundesliga denne helgen, og Erling Braut Haaland og resten av Borussia Dortmund-laget skal ut i en tøff oppgave borte mot Uwe Röslers nedrykkstruede Fortuna Düsseldorf.

Det er fortsatt en teoretisk mulighet for at Borussia Dortmund kan ta igjen ligaleder Bayern Munchen og sikre seg Bundesliga-tittelen, så nå gjeder det først og fremst om å holde RB Leipzig, Borussia Monchengladbach og Bayer Leverkusen på trygg avstand bak seg på tabellen.

Før denne runden er det fire poeng ned til førstnevnte og syv ned til de to sistnevnte klubbene. Tre poeng her vil med andre ord nærmest sikre en plass i neste årrs Champions League-gruppespill.

Men det er Fortuna Dusseldorf som har det største presset på seg i dette oppgjøret. Med fire kamper igjen å spille ligger Uwe Röslers klubb på kvalifisiseringsplassen med 28 poeng, tre mer enn Werder Bremen på direkte nedrykk og tre poeng mindre enn Mainz på sikker plass.

Dusseldorf trenger med andre ord sårt poeng, og i neste runde venter en nærmest like tøff oppgave borte mot RB Leipzig.

Det første møtet mellom de to klubbene endte med en knusende 5-0-seier til Borussia Dortmund hjemme på Singal Iduna park tilbake i desember.

Hvem vinner av Fortuna Dusseldorf og Borussia Dortmund?

Borussia Dortmund er selvsagt store favoritter, og nå er i tillegg Erling Braut Haaland tilbake og starter trolig dette oppgjøret for gjestene.

Men Fortuna er i en presset situasjon, og vi skal ikke undervurdere de ekstra kreftene de kan hente ut når de vet at de må vinne.

Uansett så tror vi nok gjestene klarer å få med seg noe ut av dette, men blir ikke overrasket om det kun ender med uavgjort for Haaland og co.

Vi tror det ender 2-2.

Se opp for:

Fortunas Rouwen Hennings er på fjerdeplass i toppscorerracet i Bundesliga, mens Erling Braut Haaland er den store stjernen for Borussia Dortmund.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga, så anbefaler vi Unibet. De sender alt fra tysk fotball, inkludert Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser