FK Haugesund
vs
Cliftonville

Se returoppgjøret mellom Haugesund og Cliftonville med live stream

Se returoppgjøret mellom Haugesund og Cliftonville med live stream

Haugesund sikret seg et meget godt utgangspunkt i det første oppgjøret av Europa League-kvalifiseringens første runde da de vant 1-0 borte mot Cliftonville.

1-0 og null innslupne betyr minst en fot i den neste kvalifiseringsrunden. Men jobben skal fortsatt gjøres på hjemmebane.

Om det blir seier sammenlagt venter det betydelig tøffere motstand i den neste kvalifseringsrunden. Østerrikske Sturm Graz er motstanderen der.

Sturm Graz endte på femteplass i østerriksk Bundesliga forrige sesong, langt bak serievinner Red Bull Salzburg.

Haugesund har hatt en varierende sesong så langt i år, men vartet opp med festspill i helgens Eliteserie-runde. Jostein Grindhaugs menn ga seg ikke før det sto hele 5-1 på måltavlen da Tromsø gjestet Haugesund stadion søndag.

Det sørger for at Haugesund befinner seg på en åttendeplass etter femten spilte serierunder. Men en gjentakelse av fjorårets femteplass ser enda noe urealistisk ut. Spesielt med tanke på at man må klare seg uten både Alexander Stølås og Ibrahima Wadji en god stund til.

Cliftonville har ikke spilt kamp siden møtet forrige torsdag, da den nordirske serien enda ikke ha startet for sesongen. Deres første lgiakamp er borte mot Coleraine den tiende august.

Hvem vinner av Haugesund og Cliftonville?

Haugesund skal ha god kontroll på dette. Men det kan bli nervøst om Cliftonville scorer det første målet. Da trenger de bare ett til for å ha veldig god kontroll på dette.

Men ser man på kampen forrige uke er det vanskelig å se for seg at gjestene skal klare å score to mål her. Haugesund var klart best, og vil etter alle solemerker også vinne dette oppgjøret.

Vi går for 3-0 til Haugesund.

Se opp for:

Ibrahima Koné Har virkelig tatt steget opp i Wadjis fravær, og står med fire mål på to starter for Haugesund så langt.

TV og live stream

Vi har enda ikke oversikt over hvem som kommer til å sende dette oppgjøret, men Unibet har tradisjon for å vise alle Europa League-kvalifiseringskamper. Les mer om hvordan du ser live fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser