Feyenoord
vs
Union Berlin

Se det "norske" Conference League-oppgjøret mellom Feyenoord og Union Berlin med live stream

Det er et skikkelig norsk oppgjør som venter oss på De Kuip i Conference League i kveld, da hele tre norske spillere kan få sjansen fra start når Feyenoord tar imot Union Berlin til kamp om tre viktige poeng.

Kun ett poeng skiller de to klubbene etter to kamper spilt i gruppespillet, og dette er første gang de to klubbene møtes. Hjemmelaget står med en seier og en uavgjort og fire poeng så langt, mens Union Berlin har en seier og et tap så langt. De to andre klubbene i gruppe E er Slavia Praha og Maccabi Haifa.

Slavia Praha er den største utfordreren til de to klubbene om å avansere til den neste runden, og et tap her, spesielt for Union Berlin, vil sørge for at det blir en hard kamp om å sikre seg den siste plassen.

Førsteplassen i gruppen går rett videre til den andre utslagsrunden i turneringen, mens andreplassen også skal gå gjennom første utslagsrunden, der de møter lag fra Europa League.

Feyenoord har gjort det riktig godt i Eredivisie i starten av sesongen, og Markus Holmgren Pedersen har vært svært utslagsgivende for den gode starten.

Union Berlin er også i god form om dagen, og det er en sjetteplass så langt i Bundesliga å vise til.

Hvem vinner av Feyenoord og Union Berlin?

Feyenoord er favoritter her, men Union Berlin har vist at de kan hamle opp med de beste i Bundesligaen, og dermed skal det være mulig å få med seg noe herfra også.

Det kommer til å bli god stemning på De Kuip, med mange tilreisende tyskere på plass også på tribunene. Jeg tror Feyenoord tar denne.

Jeg tror det ender 3-2.

Se opp for:

Orkun Kökcü hos Feyenoord og Max Kruse hos Union Berlin.

TV og live stream

Om du har lyst til å se denne kampen fra Conference League, så er det NENT som har rettighetene i Norge, og kampen vil bli sendt på en av deres kanaler, og på strømmetjenesten Viaplay.

Har du lyst til å se mer fotball fra Europa og verden ellers, er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du live streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser