FC Nordsjælland
vs
FC Midtjylland

Se Superliga-kampen mellom Nordsjælland og Midtjylland med live stream

Danske Superligaen er i gang igjen, og denne helgen er det klart for den andre runden etter korona-pausen som varte i over to måneder. Det er den siste runden i grunnserien, og både Nordsjælland og Midtjylland er sikret spill i mesterserien gjennom sommeren.

Midtjylland er suveren ligaleder, til tross for at det ble et svært overraskende 0-1-tao hjemme for Horsens forrige helg.

62 poeng har det blitt på 25 kamper, ni mer enn FCK som følger på plassen bak. I mesterserien skal de seks øverste lagene spille hjemme og borte mot hverandre, totalt ti kamper hver.

Det betyr at Midtjylland fortsatt har to kamper til gode på FCK, og dermed har muligheten til å både avgjøre mesterskapet, men også bli tatt igjen av de regjerende mesterne.

For Nordsjælland sin del havner det mest om å prøve å sikre en pallplass. Klubben ligger for øyeblikket på femteplass med 41 poeng. Det er tre mindre enn AGF på tredje, ett mindre enn Brøndby på fjerde og tre mer enn AaB på sjetteplass.

Nordsjælland vant 2-0 borte mot Silkeborg forrige helg, etter to flotte scoringer. Klubben, som er kjent for å være de beste i skandinavia på talentutvikling, har to nordmenn i troppen. Ulrik Yttergaard Jenssen og Mathias Rasmussen.

Hvem vinner av Nordsjælland og Midtjylland?

Selv om vi ikke skal vektlegge form alt for mye nå, etter at det kun er spilt én serierunde på over to måneder. Men Nordsjælland er i best form, med fem seire på sine seks siste kamper.

Midtjylland har tapt to av de seks siste, inkludert hjemmetapet mot Horsens forrige helg.

Vi tror Nordsjælland fortsetter i samme spor, og påfører serielederne nok et tap,og dermed sørger for ny spenning i toppen av Superliga-tabellen før mesterskapsspillet settes i gang.

Vi tror det ender 3-2.

Se opp for:

Mohammed Kudus er toppscorer for Nordsjælland, mens Ronnie Schwartz er det samme for Midtjylland.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne eller andre kamper fra danske Superliga så anbefaler vi Unibet, som sender alle sammen via live stream til sine kunder.

Alt du trenger er en aktiv konto hos dem, en aktiv konto betyr at du enten har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Du kan lese mer om hvordan du ser Superliga, Bundesliga, La Liga, Serie A eller flere titalls andre ligaer ovenfor eller nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Superligaen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser