FC Copenhagen
vs
Randers FC

Se Superliga-kampen mellom FC København og Randers med live stream

Superligaen er i full gang i Danmark igjen, og denne helgen er det klart for den siste kampen i grunnspillet, før ligaen blir delt i én mesterskapsserie og to nedrykksligaer.

FC København er selvsagt allerede sikret en plass i mesterskapsserien, men er hele ni poeng bak ligaleder Midtjylland, og trenger derfor sårt alle tre poengene hjemme mot Randers.

For gjestene sin del er det teoretiske muligheter for å sikre seg en plass blant topp seks, men da skal man vinne stort borte mot FCK samtidig som AaB taper stygt hjemme mot AGF.

Det er nærmest usannsynlig, og Randers kan faktisk tape dette oppgjøret med god samvittighet. De er fire poeng foran Lyngby og Horsens, og er dermed sikret syvendeplassen, og dermed også en plass i den beste nedrykksgruppen.

FC København skal møte alle de andre fem topplagene to ganger, én kamp hjemme og én kamp borte. Det betyr at man møter ligaleder Midtjylland to ganger, og dermed har gode muligheter for å ta igjen forspanget. Men samtidig betyr det at Midtjylland har muligheten til å fullstendig rykke ifra i kampen om ligagullet.

Hvem vinner av FC København og Randers?

FC København er ganske klare favoritter i dette oppgjøret, og vi ser ikke helt hvordan Randers skal få med seg noe fra Parken i København.

København skal vinne, da et tap virkelig kan sette kjepper i hjulene med tanke på å forsvare seriemesterskapet. Men vi har troen på Ståle Solbakkens menn.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for:

Dame N'Doye hos FC København og Benjamin Stokke hos Randers.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette eller andre oppgjør fra danske Superligaen så anbefaler vi Unibet. Unibet er eneste tjeneste som sender Superligaen i Norge.

Det eneste du trenger er en aktiv konto hos dem. En aktiv konto betyr at du enten har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Unibet sender alt av kamper fra Superligaen, i tillegg til andre store europeiske ligaer som Bundesliga, Serie A, La Liga, Ligue 1 og Eredivisie. Les mer om hvordan du streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Superligaen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser