FC Copenhagen
vs
Celtic

Se Europa League-kampen mellom FC København og Celtic med live stream

Det er endelig klart for Europa League igjen, og torsdag kveld er fylt til randen av gøyale oppgjør mellom gode og interessante lag fra hele Europa. Et av de mest spennende oppgjørene, spesielt sett med norske øyne, finner vi i Parken i København, der Ståle Solbakkens FC København tar imot "norske" Celtic.

Både Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi spiller for Celtic, og begge nordmennene er sentrale spillere i det som ser ut til å bli en meget god sesong for de regjerende skotske mesterne.

Hos FC København finner vi, i tillegg til trener Ståle Solbakken, landslagskeeper Sten Grytebust. Den tidligere Aalesund- og OB-spilleren startet sesongen godt for FCK, før han i løpet av høsten var ute i flere uker på grunn av skade.

Hans erstatter, svenske Karl Johan Johnsson, sto godt i nordmannens fravær, noe som har sørget for at Grytebust har mistet sin posisjon som førstekeeper i FCK, enn så lenge.

FC København tapte fredag sin første kamp etter vinterpausen 0-1 borte mot Esbjerg, og er dermed et godt stykke bak serieleder Midtjylland i kampen om det danske mesterskapet.

Celtic vant sin bortekamp mot Aberdeen søndag, takket være Kristoffer Ajers 2-1-mål i den andre omgangen. Moi kom inn fra benken, da han har hatt en lengre skadepause i vinter. Det er ventet at begge to starter dette oppgjøret.

Hvem vinner av FC København og Celtic?

Vi er veldig usikker på denne. Celtic er i desidert best form av de to lagene, men det spørs hvor mye motstand de faktisk møter i den hjemlige ligaen.

De to ligaene er nok ganske like i kvalitet, og når FC København taper mot et lag som Esbjerg, mens Celtic vinner borte mot tredjeplasserte Aberdeen, er det selvsagt gjestene som er favoritter.

Vi tror det blir jevnt, men at Celtic tar med seg hjem et resultat som de er fornøyd med.

Vi tror det ender 1-1.

Se opp for:

Dame N'Doye hos FC København og Moi Elyounoussi hos Celtic.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen kan du se den hos TV2, enten på deres TV-kanal TV 2 Sport Premium eller strømmetjenesten TV2 Sumo.

Ønsker du å se mer fotball online med live stream så anbefaler vi Unibet. Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Les mer om hvordan du streamer med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser