FC Copenhagen
vs
Brondby IF

Se København-derbyet fra Superligaen mellom FC København og Brøndby med live stream

Det er duket for det kanskje største hatoppgjøret i nordisk fotball mandag, når Superliga-leder FC København tar imot byrivalene Brøndby til dyst hjemme i Parken.

Etter 1-0 mot Midtjylland forrige helg leder FC København nå Superligaen med ni poeng, ned til nettopp Midtjylland, mens Brøndby, etter en skuffende vår, nå befinner seg helt nede på fjerdeplass.

For Brøndby var med i tittelkampen til langt ut på senvinteren, før resultatene begynte å butte, og nå befinner de gul-blå seg hele 14 poeng bak sine arge rivaler.

Det er dog hele åtte serierunder igjen av sesongen, men FCK ser for gode ut til at det skal være mulig for Brøndby å ta dem igjen, selv om de skulle vinne denne.

Og når politiet har lukket for bortesupportere på disse derbyene denne våren, på grunn av for mye bråk under tidligere kamper mellom de to klubbene denne sesongen, får Brøndby heller ikke hjelp av sin tolvte mann på tribunene.

Det er uansett meldt godt over 30 000 FCK-tilskuere, så det er ingen fare for at det skal bli stille og rolig i Parken til dette oppgjøret.

Hvem vinner av FC København og Brøndby?

Det er selvfølgelig FCK som er enorme favoritter her, Brøndby har ikke vunnet en kamp på fire forsøk, og har tapt de tre siste ligakampene, mens FCK står med seks strake seire.

Brøndby kommer til å legge seg lavt og prøve å få en uavgjort eller kanskje klare å kontre inn en seier, men jeg tviler veldig sterkt på at de klarer å få med seg noe som helst fra dette oppgjøret.

Jeg tror det ender 3-0.

Se opp for:

Victor Claesson hos FCK og Mikael Uhre hos BIF.

TV og live stream

Det er muligheter for deg som ønsker å se dette oppgjøret fra Superligaen

Hvordan ser jeg Superligaen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser