FC Copenhagen
vs
Brondby IF

Se København-derbyet mellom FC København og Brøndby med live stream

Det er klart for det kanskje største derbyet i skandinavisk fotball, når FC København tar imot byrival Brødnby i Parken stadion i København søndag ettermiddag.

Nesten 35 000 tilskuere er ventet på kampen, noe som tilsvarer nærmest fullsatt stadion, og det som kommer til å bli en elektrisk stemning, i det første derbyet i Købenahvn med full kapasitet siden pandemien startet.

Ingen av de to klubbene har tapt i de tre første serierundene enda, men hjemmelaget har hatt en litt bedre sesongåpning enn det gjestene har.

For FCK har nå to uavgjorte og én seier på de første tre kampene, noe som gir fem poeng og en foreløpig tredjeplass på tabellen.

Brøndby har delt poengene i alle sine tre første kamper i Superligaen, noe som gir tre poeng og en åttendeplass på tabellen, tidlig i sesongen.

Hvem vinner av FC København og Brøndby?

Hjemmelaget er den store favoritten her, og med over tretti tusen elleville hjemmefans på tribunene så er det en fantastisk ramme som skal sørge for at de vinner.

Støtten kommer til å bli formidabel, og Brøndby kommer virkelig til å merke at de spiller på bortebane og ikke er godt likt av de som sitter på tribunene.

Jeg tror FC København vinner 3-0.

Se opp for:

Jonas Wind hos FCK og Michael Uhre hos Brøndby.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Superligaen, er det Unibet som har rettighetene i Norge, og de vil sende kampen på sin strømmetjeneste.

Vil du ser mer fotball på nett med live stream er Unibet et godt alternativ. De sneder tusenvis av kamper via sin strømmetjeneste gjennom året. Les mer om hvordan du ser fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Superligaen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser