Kampprogram

FC Cologne
vs
RasenBallsport Leipzig

Se Bundesliga-kampen mellom Köln og RB Leipzig med live stream

Det er virkelig fart i BUndesliga om dagen, og det går nesten ikke en ukedag uten at det spilles en ligakamp, og tirsdag skal blant annet Alexander Sørloth og RB Leipzig møte Köln på bortebane.

Det er en svært vitkig kamp for Leipzig, som på grunn av kun ett poeng i helgen nå er hele syv poeng bak Bayern Leverkusen, og dermed må vinne for å fortsatt holde liv i håpet om å ta Bundesliga-tittelen.

For etter denne kampen er det bare fire runder igjen av sesongen, og dermed er det nok urealistisk å tro at det kommer til å gå veien om det ikke blir tre poeng her.

Men K¨ln har også mye å spille for. 23 poeng så langt er lik direkte nedrykk for storklubben, men det er bare fire poeng opp til sikker plass, og tre poeng i dette oppgjøret vil dermed sørge for at håpet om Bundesliga-spill også neste sesong lever.

Det første oppgjøret mellom de to klubbene denne sesongen endte med et kjedelig 0-0-resultat på Red Bull Arena i Leipzig.

Hvem vinner av Köln og RB Leipzig?

Leipzig er favoritter her, men som sagt, de klarte bare uavgjort hjemme mot Hoffenheim i helgen, og er ikke i sin beste form.

Köln skal vinne, og vi tror de har enda mer lyst til å sikre Bundesliga-plassen enn det Leipzig har å vinne prøve å vinne tittelen.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Dominick Drexler hos Köln og Alexander Sørloth hos RB Leipzig.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra Bundesliga så er det flere alternativer til deg. Blant annet Unibet, som sender alle kampene fra Bundesliga via live streaming til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du streamer Bundesliga, og andre ligaer som La Liga og Serie A, hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser