Kampprogram

FC Cologne
vs
RasenBallsport Leipzig

Se Bundesliga-kampen mellom Köln og RB Leipzig med live stream

Den 28. runden i Bundesliga avsluttes mandag, når middelhavsfarer Köln tar imot toppklubben RB Leipzig på RheinEnergie Stadion i Köln.

Köln er nyopprykket til Bundesliga denne sesongen, og har klart seg godt så langt. Det ble med én sesong nede på 2. nivå, og tilværelsen som jojo-klubb ser ut til å være over for denne gang.

Etter 27 spilte serierunder befinner storklubben seg på en ellevteplass på Bundesliga-tabellen med 34 poeng. Det har ikke blitt tre poeng på fire forsøk, men det er hele 12 poeng ned til direkte nedrykk, så plassen er tilnærmet sikret.

RB Leipzig var lenge med i kampen om ligatittelen, men der har Bayern nå rykket såpass fra konkurrentene at hovedfokuset for Nagelmanns menn nå er å sikre seg en topp fire-plassering.

For øyeblikket befinner de seg på tredjeplass, to poeng bak ligatoer Dortmund. Men bare to poeng bak finner an både Borussia Mönchengladbach og Bayer Leverkusen. Dermed må ett av disse tre lagene finne seg i å spille Europa League neste sesong.

Første møtet mellom de to klubbene denne sesongen endte med hele 4-1 til RB Leipzig på hjemmebane, så hjemmelaget har litt å revansjere i dette oppgjøret.

Hvem vinner av Köln og RB Leipzig?

Dette tar selvsagt RB Leipzig. Greit nok klarte de bare 2-2 hjemme mot hertha på onsdag, men Hertha var gode, og er i langt bedre form enn det Köln er for tiden.

Köln røk på et forventet 1-3-tap borte mot Hoffenheim, og vi forventer det blir nok et nederlag her, på et tomt hjemmestadion.

Vi tror det ender 1-4.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga, så anbefaler vi Unibet. De sender alt fra tysk fotball, inkludert Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser