FC Cologne
vs
Mainz 05

Se Bundesliga-kampen mellom Køln og Mainz 05 med live stream

Det er endelig klart for skikkelig fotball igjen denne helgen, når Bundesliga igjen er klar med seriespill, hele to måneder etter at det ble satt på pause på grunn av korona-krisen.

Med null tilskuere og strenge smitteverntiltak blir det en spesiell opplevelse, men det viktigste er man igjen er i gang med å få avsluttet sesongen. Det er hele seks kamper på lørdag, mens to kamper blir spilt søndag, deriblant Køln sin kamp hjemme mot Mainz.

De to klubbene befinner seg begge på nedre halvdel av Bundesliga-tabellen, men Mainz er betydelig mer utsatt enn gjestene, plassert helt nede på en femtendeplass p åtabellen. Fem plasser og seks poeng oppover på tabellen finner vi Køln, som med hele 14 poeng ned til direkte nedrykk kan se ut til å allerede ha berget plassen denne sesongen.

Med en seier her vil hjemmelaget også klatre godt bort fra direkte nedrykk, og sånn sett er kampen en god del viktigere for dem enn for gjestene fra Mainz.

Hvem vinner av Køln og Mainz?

Dette kan bli veldig interessant, vertene er i en god del bedre form, med fire seire på de siste seks ligakampene, mens Mainz kun har vunnet to av dem. Men det har vært en to måneder lang pause nå, og det kan bli spennende å se hvordan de to klubbene har håndtert det. Tidligere form betyr nødvendigvis ikke så mye nå.

Mainz trenger poengene, og selv om de ikke spiller hjemme på eget gress er det ikke en like stor fordel for øyeblikket, når det ikke er hjemmepublikum

Derfor tror vi Mainz vinner over Køln, det ender 1-3.

Se opp for:

Jonas Hector hos Køln og Robin Quaison hos Mainz.

TV og live stream

Om du har lyst til å se dette etterlengtede oppgjøret mellom Köln og Mainz fra Bundesliga kan du gjøre det hos Unibet, som sender alt fra Bundesliga gjennom sesongen.

Alt du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Du kan lese mer om hvordan du registrerer deg hos Unibet nedenfor artikkelen. Der kan du se at du også kan se flere andre ligaer og turneringer, i tillegg til annen sport og idretter.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser