Kampprogram

FC Cologne
vs
Borussia Dortmund

Se Bundesliga-kampen mellom FC Køln og Borussia Dortmund med live stream

Erling Braut Haaland og hans Borussia Dortmund har funnet en litt bedre form igjen etter en rufsete vinter, og står med tre seire på de siste fire ligakampene.

Men formen skal bli enda bedre om de skal sikre seg Champions League-spill også neste år, og da skal kamper som Køln borte vinnes.

Køln er i meget dårlig form, og har ikke vunnet på de siste fem forsøkene i Bundesliga, og hele fire av dem har endt med tap.

Det sørger for at de har falt ned på en fjortendeplass på tabellen, og det er bare ett fattig poeng ned til direkte nedrykk for det tyske storlaget.

For Dortmund sin del så er det kun to poeng opp til Eintracht Frankfurt på fjerdeplass, men de fire lagene ovenfor er i god form, og det skal vinnes mange kamper fremover for å holde tritt.

Hvem vinner av Køln og Dortmund?

Det er selvsagt Dortmund som er favoritter her, men de har vist tidligere denne sesongen at de ikke alltid overbeviser når de er ganske kalre favoritter.

De har dog vist god form i det siste, og om de bare er i nærheten av toppnivået sitt så blir dette en ganske komfortabel seier til bortelaget.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Dominick Drexler hos Køln og Erling Braut Haaland hos BOrussia Dortmund.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra Bundesliga så er det flere alternativer til deg. Blant annet Unibet, som sender alle kampene fra Bundesliga via live streaming til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du streamer Bundesliga, og andre ligaer som La Liga og Serie A, hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser