Everton
vs
Tottenham

Se FA Cup-kampen mellom Everton og Tottenham med live stream

Den femte runden i årets FA-Cup blir ferdigspilt denne uken, og runden er preget av mange spennende møter mellom Premier League-lag, blant annet Everton mot Tottenham onsdag.

Der får vi kanskje se Joshua King fra start, etter at han har kommet inn som innbytter i sine to første kamper etter overgangen til Everton fra Bournemouth.

Han har ikke gjort seg bort i de to innhoppene, blant annet borte mot sin tidlgiere klubb Manchester United i helgen, men han har enda til gode å bidra med scoring eller assist.

Dette er en perfekt mulighet for han å vise at han kan bidra i et lag som har gjort det meget godt så langt denne sesongen, og han bør imponere, for å beholde en eventuell startplass.

Det er også viktig for det norske landslaget, der Sørloth nå har fått masse spilletid i Bundesliga, og trolig er foran King i køen, til tross for at det ikke har blitt mange scoringer for Sørloth i Leipzig.

Tottenham er i dårlig form om dagen, til tross for at de vant i Premier League i helgen er de angt bak topp fire, og risikerer å tape terreng til blant annet Arsenal og Chelsea i kampen om den viktige fjerdeplassen.

Hvem vinner av Everton og Tottenham?

Everton er små favoritter her, på hjemmebane og i bedre form enn det gjestene fra London er. Men det er FA-Cup, og mye er avhengig av hvor toppet lagene er.

For det er et tett program om dagen, og vi kan risikere å se noe B-pregede mannskapet på Goodison Park denne onsdag ettermiddagen. Men vi har en følelse for at Everton sikrer avansementet på hjemmebane.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Joshua King hos Everton og Hueng min-Son hos Tottenham.

TV og live stream

Ønsker du å se denne kampen fra FA-cupen, så finnes det flere gode alternativer for deg, blant annet Unibet. Unibet sender alt av kamper fra FA-cupen til alle sine aktive kunder.

Å være aktiv kunde vil si at du enten har plassert et bet de siste 24 timene, eller har penger disponibelt på kontoen.

Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg FA-Cupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser