Kampprogram

Everton
vs
Newcastle United

Se Premier League-kampen mellom Everton og Newcastle med live stream

Selv om det er avgjørende kamper i både Champions, Europa og Conference League denne midtuken, er det også avgjørende kamper i Premier League.

For det er mye på spill for Everton når de tar imot Newcastle på Goodison Park torsdag kveld. Frank Lampards menn er virkelig ille ute å kjøre, og trenger sårt tre poeng.

Men det blir ikke lett, Newcastle har, til tross for tapet for Chelsea i helgen, vært veldig gode i det siste, etter spillerkjøpene og ansettelsen av Howe i januar.

Det har ikke gått like godt for Everton etter at de hentet Chelsea-legende Frank Lampard, og klubben ligger på en veldig utsatt syttendeplass, a poeng med Watford på direkte nedrykk.

Det som kan redde Everton fra sitt første nedrykk i Englands øverste divisjon siden 50-tallet er dog at de har tre kamper mindre spilt enn konkurrentene rundt seg på tabellen, inkludert Watford.

Men om det skal være en redning så skal selvfølgelig det taes poeng i de tre hengekampene, og sånn Everton spiller nå er det langt ifra sikkert.

Hvem vinner av Everton og Newcastle?

Newcastle kommer til dette oppgjøret som favoritter. De holdt helt til de siste spilleminuttene mot Chelsea, og var i meget god form før det, noe som har ført dem opp på nokså trygg plass på tabellen.

Everton skal helst vinne, og dette er en av de største mulighetene de har for tre poeng nå på slutten av sesongen. De kommer til å kjempe som bare juling, men jeg tviler på de klarer å sikre at mer enn ett poeng blir igjen i Liverpool.

Jeg tror det ender 1-1.

Se opp for:

Dominic Calvert-Lewin hos Everton og Chris Wood hos Newcastle.

TV og live stream

Som du sikkert vet så er det TV 2 som har rettighetene til Premier League denne sesongen (som den siste), og kampen er derfor kun tilgjengelig på en av deres sportskanaler og på strømmetjenesten TV 2 Play.

Men det finnes masse steder man kan se god fotball gratis på nett med live stream, som hos Unibet. Les mer om hvordan du enkelt kan se fotball med live stream på nett hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser