Kampprogram

Everton
vs
Manchester City

Se Premier League-kampen mellom Everton og Manchester City med live stream

Det er full Premier League-runde denne helgen, og blant flere spennende oppgjør vinner vi blant annet kampen mellom et hardt presset Everton, og et titteljagende Manchester City.

Everton ligger farlig til på nedre halvdel av tabellen, og ting har ikke forbedret seg etter at Frank Lampard tok over treneransvaret for noen uker siden.

Etter 23 spilte ligakamper ligger Liverpool-klubben på en sekstendeplass på Premier League-tabellen, og det er bare to poeng ned til direkte nedrykk for den tradisjonsrike klubben, som vanligvis pleier å kjempe om Europacup-plasser.

Da ser det betydelig bedre ut for Manchester City, som til tross for hjemmetapet til Tottenham sist uke, fortsatt leder Premier League, med tre poeng ned til Everton-rivalene Liverpool.

Det vil være en aldri så liten skandale om Everton rykker ned, de er et av lagene som har vært lengst i Premier League, faktisk har de aldri rykket ned fra Englands øverste divisjon siden 1954.

Hvem vinner av Everton og Manchester City?

Manchester City er såklart favoritter her, men man skal aldri undervurdere et skadeskutt dyr som Everton. De kommer til å kjempe for livet i dette oppgjøret.

Dog tror jeg det blir for tøft, dette Manchester City-laget går ikke på to smeller på rad i Premier League, ingen sjans. Dette ender med borteseier.

Jeg tror det ender 0-3.

Se opp for:

Dominic Calvert-Lewin hos Everton og Kevin de Bruyne hos Manchester City.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Premier League så har du to valg, enten se den via liniær-tv hos TV 2, eller på deres strømmetjeneste TV 2 Play, da TV 2 har enerettigheter til turneringen i Norge.

Men du kan se mye annen god fotball hos Unibet, gratis. Les mer om hvordan du live streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser