Everton
vs
Leicester

Se Ligacup-kampen mellom Everton og Leicester med live stream

Se Ligacup-kampen mellom Everton og Leicester med live stream

Den kanskje gøyeste kampen i Ligacupens kvartfinaler finner vi på Goodison Park, der Everton tar imot høytflygende Leicester.

Everton har fått en liten opptur etter at Silva fikk sparken, og klubblegenden Duncan Ferguson tok over. 3-1 over Chelsea på hjemmebane og 1-1 borte mot Manchester United er fasit så langt.

Dermed har Everton klart å distansere seg en liten smule fra nedrykksstriden, men det er enda lang, lang tid til klubben er friskmeldt.

Leicester på sin side er i gang med å gjøre sin beste sesong siden den utrolige sesongen i 2015/16, da de like så godt vant Premier League.

Det er nok litt for vanskelig å hamle opp med Liverpool denne sesongen, som Leicester for øyeblikket er ti poeng bak på Premier League-tabellen. Men Ligacupen kan se ut som en meget god sjanse til å sikre seg en pokal, som alltid vil være en svært god prestasjon av en klubb på Leicesters størrelse.

Hvem vinner av Everton og Leicester?

Dette blir uhyre spennende, og resultatet kommer nok veldig an på hvordan de to lagene stiller opp. Det venter en knalltøff juleperiode med masse Premier League-kamper fra helgen av, så det er ventet at de to managerene kommer til å hvile en god del spillere.

Men uansett hvordan de stiller opp ser vi på Leicester som det sterkeste laget her, og vi tror dette kommer til å ende med borteseier.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for.

Richarlison hos Everton og Jamie Vardy hos Leicester.

TV og live stream

Du ser denne kampen hos Unibet. Alle som er aktive medlemer hos dem får sett alt fra Ligacupen.

Om du ønsker å se mer fotball online med live stream kan du gjøre det hos Unibet. Unibet sender tusenvis av kamper hvert år, fra flere titalls ligaer i Europa og resten av verden.

Hos Unibet kan du se kamper fra Eredivisie, Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship og Ligue 1. Les mer om hvordan du ser fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Ligacupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser