Kampprogram

Everton
vs
Chelsea

Se Premier League-kampen mellom Everton og Chelsea med live stream

Sesongen nærmer seg slutten, og det kjempes både i toppen og bunnen av Premier League-tabellen. På Goodison Park søndag skal Everton virkelig kjempe for tre poeng som kan bli avgjørende i kampen om nedrykk.

For Chelsea sin del ser tredjeplassen ut til å være sikret, og Thomas Tuchel og co har nok mer fokus på den kommende FA-Cupfinalen som venter mot Liverpool.

Selv om det selvsagt fortsatt er muligheter for at både Tottenham og Arsenal kan ta fra dem fjerdeplassen, og det er også sjanse for at topp fire kan ryke, om de taper alt av gjenstående kamper.

Men det er ganske usannsynlig, og derfor kommer jeg til å fokusere på Everton her, som virkelig er i fare for å rykke ned, for første gang siden 50-tallet.

Med 32 kamper spilt er klubben plassert på direkte nedrykk. Med sine 29 poeng er det to poeng opp til Burnley på trygg grunn, og Everton har én kamp å gå på.

Programmet på tampen er tøft, og på papiret ser det vanskeligere ut enn det Burnley har av gjenstående kamper, så det ser faktisk rimelig mørkt ut for Everton per dags dato, og en seier her kan bli helt avgjørende.

Hvem vinner av Everton og Chelsea?

Chelsea er selvfølgelig favoritter her, de er regjerende Champions League-mestere, og har spilt godt i store deler av sesongen.

Everton har spilt elendig, og spesielt etter at Frank Lampard tok over har det gått rett til helvete, og nå er de altså på direkte nedrykk. Jeg er trygg på at Lampards tidligere klubb sørger for at de forblir der.

Jeg tror det ender 1-3.

Se opp for:

Dominic Calvert-Lewin hos Everton og Mason Mount hos Chelsea.

TV og live stream

Det er ikke så mange alternativer til TV 2 om du ønsker å se Premier League i Norge. Det er de som har enerettigheter, og derfor kan du kun se kampen på en av deres sportskanaler og på strømmetjenesten TV 2 Play.

Om du ønsker å se mer fotball med live stream gratis på nett så er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du ser fotball med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser