Kampprogram

Everton
vs
Aston Villa

Se Premier League-kampen mellom Everton og Aston Villa med live stream

Denne helgen ser det ut til at alle Premier League-kamper kommer til å gå som planlagt, inkludert det spennende oppgjøret mellom Everton og Aston Villa, to storlag som er i fare for å rykke ned denne sesongen.

Everton sparket Rafa Benitez forrige helg, etter tapet mot Norwich, som sørger for at Everton er plassert på sekstendeplass med fattige 19 poeng, kun seks mer enn nettopp Norwich på direkte nedrykk.

Blant favorittene til å ta over jobben til spanjolen finner vi to kjente navn, nemlig Frank Lampard og tidligere Everton-spiller Wayne Rooney.

Aston Villa ansatte en annen tidligere toppspiller, Steven Gerrard, like før jul, og resultatene har forberedet seg litt etter det, selv om de stadig er på trettendeplass med 23 poeng, altså 10 mer enn Norwich.

Det er som oftest veldig tett når de to lagene spiller mot hverandre, og de har vunnet henholdsvis 34 og 31 kamper hver i Premier League, mens 30 har endt med poengdeling.

Hvem vinner av Everton og Aston Villa?

Denne er vanskelig, men det er nok gjestene fra Birmingham som er favorittene her, de har sett klart best ut de siste ukene, og har fått en spennende signering i Philip Coutinho.

Everton er uten trener, og det er alltid vanskelig å forutse hvordan det vil slå ut. Men jeg holder en knapp på bortelaget i dette oppgjøret.

Jeg tror det ender 1.2.

Se opp for:

Dominic Calvert-Lewin hos Everton og Philip Coutinho hos Aston Villa.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Premier League så har du to valg, enten se den via liniær-tv hos TV 2, eller på deres strømmetjeneste TV 2 Play, da TV 2 har enerettigheter til turneringen i Norge.

Men du kan se mye annen god fotball hos Unibet, gratis. Les mer om hvordan du live streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser