Eintracht Frankfurt
vs
West Ham

Se Europa League-semien mellom Eintracht Frankfurt og West Ham med live stream

Vi er klare for aller siste dag med semifinaler i Europacupene, og det er finalene i Europa League og Conference League som skal få sine finalelag klare denne torsdagen.

I Europa League skal Eintracht Frankfurt og West Ham bli enige seg i mellom hvem som får finaleplassen, og det er hjemmelaget som har best utgangspunkt før kampen i Tyskland.

For Frankfurt vant kampen på London stadion 2-1 forrige uke, og er i lys av det ganske klare favoritter til å ta den første finaleplassen.

men cup er cup, og klarer Eintracht å vinne i London er det selvsagt mulig for West Ham å vinne i Frankfurt også. Men West Ham har nå ikke vunnet på fem forsøk i Premier League, og er ikke i sin beste form.

Eintracht Frankfurt er enda med i kampen om Europacup-plasser neste sesong, men klarte bare 2-2 hjemme mot Hoffenheim i helgen.

Hvem vinner av Eintracht Frankfurt og West Ham?

Som sagt, Eintracht Frankfurt er favoritter her, men det er ganske åpent, og gjestene fra London vil selvsagt gjøre det de kan for å sikre seg den finalebilletten.

Men jeg tror nok at Eintracht fikser dette, de har en helt fantastisk støtte hjemme på Commerzbank Arena, og jeg tror det blir det som sørger for at dette ender med hjemmeavansement.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Jens Petter Hauge hos Eintracht Frankfurt og Michael Antonio hos West Ham.

TV og live stream

Vil du se Europa League-fotball i Norge, så er det TV 2 som har rettighetene. Du kan derfor se dette oppgjøret på en av deres kanaler, og på strømmetjenesten TV 2 Play.

Men du kan se masse annen fotball og sport hos Unibet. Les mer om hvordan du live streamer fotball gratis hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser