Kampprogram

Eintracht Frankfurt
vs
VfB Stuttgart

Se Bundesliga-kampen mellom Eintracht Frankfurt og Stuttgart med live stream

Bundesliga er i gang igjen etter landslagspausen, og Jens Petter Hauge og Eintracht Frankfurt er klar for ghjemmekamp mot Suttgart i deres fjerde kamp for sesongen.

Det blir et meget interessant oppgjør, der vi får se om Eintracht Frankfurt faktisk har det som skal til for å blande seg i toppkampen i Bundesliga.

Med kun to poeng på de første tre kampene skal den første seiren komme snart, spesielt om de har ambisjoner om å være med i kampen om Champions League-plasser denne sesongen også.

Stuttgart har vunnet én av sine første tre kamper, og tapt de to andre, og er med det ett poeng over Eintracht på tabellen.

Ett poeng mer holder til en trettendeplass på tabellen, noe som er plassen over Eintracht Frankfurt, som har ett poeng igjen mer enn Augsburg som ligger på nedrykksplass.

Hvem vinner av Eintracht Frankfurt og Stuttgart?

Det er Eintracht Frankfurt som er favoritter her. Men de har ikke vist så gode takter i starten av sesongen, der Jens Petter Hauge kanskje har vært den beste spilleren.

Derfor er jeg ikke så sikker på om dette ender med hjemmeseier. Jeg tror det blir nok en uavgjortkamp for Jens Petter Hauge og co.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Jens Petter Hauge hos Norge og Hamadi Al Ghaddioui hos Stuttgart.

TV og live stream

Vil du se denne kampen med live stream på nett så er det gode muligheter for det. Unibet sender nemlig alt fra Bundesliga på sine sider til alle sine aktive kunder.

Les mer om hvordan du blir kunde hos Unibet og får sett alt av fotball fra Bundesliga med live stream hos dem nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser