Eintracht Frankfurt
vs
Olympiakos

Se Europa League-kampen mellom Eitracht Frankfurt og Olympiakos med live stream

Kampprogrammet torsdag er mildt sagt smekkfullt, med både Europa League og Conference League samme kveld er det duket for hele 32 europeiske kamper på bare 4-5 timer.

Og blant lagene som skal ut i Europa League finner vi Jens Petter Hauges Eintracht Frankfurt, som tar imot greske Olympiakos på Commerzbank Arena i Frankfurt.

Olympiakos kommer til dette oppgjøret som gruppeledere i gruppe D, etter to fine seire mot de to siste lagene i gruppen, nemlig Fenerbahce fra Tyrkia og belgiske Antwerpen.

Eintracht Frankfurt er nummer to, etter at Fenerbahce holdt dem til uavgjort her på Commerzbank- Arena i den første gruppespilleskampen, og Antwerpen ble slått 1-0 på bortebane for to uker siden.

En vinner i dette oppgjøret vil med andre ord ha et meget godt utgangspunkt før de siste tre gruppespillskampene. Vinneren av gruppen går direkte inn i den andre utslagsrunden, mens andreplassen skal gjennom den første runden først, sammen med lag fra tredjeplass i Champions League.

Hvem vinner av Eintracht Frankfurt og Olympiakos?

Her er Eintracht Frankfurt små favoritter, mest på grunn av hjemmebanefordelen. For de har ikke vært så gode så langt denne sesongen, spesielt ikke i Bundesligaen.

Men de skal burde kunne klare å avansere fra denne gruppen, og da bør alle hjemmekampene vinnes, spesielt når Olympiakos kan rykke såpass mye ifra om de tar seieren her.

Jeg har en god følelse på Eintracht, og så blir det spennende å se om Jens Petter Hauge, som trolig starter kampen, kan bidra med sitt.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Jens Petter Hauge hos EIntracht Frankfurt og Henry Onyekuru hos Olympiakos.

TV og live stream

Om du har lyst til å se denne kampen fra Europa League, så er det NENT som har rettighetene i Norge, og kampen vil bli sendt på en av deres kanaler, og på strømmetjenesten Viaplay.

Har du lyst til å se mer fotball fra Europa og verden ellers, er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du live streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser