Kampprogram

Eintracht Frankfurt
vs
Mainz 05

Se Bundesliga-kampen mellom Eintracht Frankfurt og Mainz 05 med live stream

Det er full runde i Bundesliga denne helgen, og på Commerzbank-Arena i Frankfurt skal Mainz prøveå få med seg tre sårt trengte poeng hjem fra møtet med Eintracht Frankfurt.

Frankfurt spilte en hengekamp borte mot Werder Bremen onsdag, der en overbevisende 3-0-seier sørget for tre poeng, og et stort steg bort fra nedrykksstriden.

Med fem kmaper igjen befinner Eintracht Frankfurt seg på ellevteplass med 35 poeng, ti mer enn Werder Bremen på direkte nedrykk og åtte mer enn Fortuna Düsseldord på kvalifiseringsplassen.

Ett poeng over Fortuna på kvalifiseringsplassen finner vi Eintrachts motstander lørdag, Mainz. De har ikke vunnet på fem forsøk, og trenger sårt tre poeng i dette oppgjøret, ellers risikerer de å havne under nedrykksstreken når runden er ferdigspilt.

Det første møtet mellom de to klubbene i denne utgaven av Bundesliga ble spilt tilbake i starten av desember i fjor, og endte med en 2-1-seier til det som var hjemmelaget den gangen, Mainz.

Hvem vinner av Eitnracht Frankfurt og Mainz?

Eintracht Frankfurt vant sin andre kamp på rad onsdag, og kan nesten se friskmeldte ut igjen, etter at våren så langt har vært ganske trist for laget som har imponert i Bundesliga de siste to-tre sesongene.

Mainz ser nesten resignert ut, og til tross for at hjemmebanefordelen nærmest er borte ser vi ikke store muligheter for dem i dette oppgjøret.

Vi tror det ender 2-0.

Se opp for:

Filip Kostic er Eintracht Frankfurts store stjerne, mens svenske Robin Quaison er spilleren som skal score målene for Mainz.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga, så anbefaler vi Unibet. De sender alt fra tysk fotball, inkludert Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser