Kampprogram

Eintracht Frankfurt
vs
Hertha Berlin

Se Bundesliga-kampen mellom Eintracht Frankfurt og Hertha Berlin med live stream

Det er klart for full runde i Bundesliga denne helgen, og på Olympiastadion i Berlin får vi et meget spennende oppgjør mellom "norske" Hertha Berlin og Eintracht Frankfurt.

Eintracht Frankfurt ble som ventet slått i semifinalen i DFB-Pokal onsdag, da Bayern Munchen ble for sterke på Allianz Arena. Men det var nok like greit for cupmesterne fra 2018, så de kan konsentrere seg om å berge plassen i Bundesliga denne sesongen.

Med kun fire kamper igjen å spille er det ikke mange poeng laget til Adi Rütters mannskap trenger ofr å berge plassen. For øyeblikket befinner klubben seg på ellevteplass med 35 poeng, og det er hele ti poeng ned til Werder Bremen på nedrykk, og syv ned til Fortuna Dusseldorf på kvalifiseringsplassen.

For Hertha berlin ser det lysere ut, og en fantastisk vårsesong har sørget for at klubben har klatret vekk fra nedrykksstriden, og nå befinner seg på niendeplass med 38 poeng. Dermed kan klubben ikke rykke direkte ned, men det er fortsatt teoretiske muligheter for at de kan havne på kvalifiseringsplassen.

Det første oppgjøret mellom de to klubbene ble spilt på Commerzbank Arena i desember i fjor, og den kampen endte med 2-2 og poengdeling mellom de to klubbene.

Hvem vinner av Hertha Berlin og Eintracht Frankfurt?

Hertha Berlin er favoritter i dette oppgjøret, etter å ha vist god form nå etter korona-krisen. Men også Eintracht Frankfurt sin form er oppadgående, og bortelaget trenger poengene mer enn det hjemmelaget gjør.

Hertha Berlin er dog på hjemmebane, selv om det ikke gir like store fordeler nå som før korona-krisen, og vi tror de tar seieren her, og dermed nærmest sikrer seg en plass på øvre halvdel denne sesongen.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Per Ciljan SKjelbred hos Hertha Berlin og Bas Dost hos Eintracht Frankfurt.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesligaen så anbefaler vi Unibet. Unibet sender alt av kamper fra Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos Unibet, noe som betyr at du enten skal ha plassert et bet de siste 24 timene, eller ha penger disponibelt på konto.

Du kan lese mer om hvordan du streamer fotball hos Unibet enten endenfor eller ovenfor denne artikkelen. Du kan også streame andre idretter, som tennis, håndball og golf.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser