Kampprogram

Eintracht Frankfurt
vs
Freiburg

Se Bundesliga-kampen mellom Eintracht Frankfurt og Freiburg med live stream

Bare en fridag etter forrige BUndesliga-runde er det igang igjen på tirsdag, og på Commerzback Arena i Frankfurt får vi et svært spennende oppgjør mellom kriserammede Eintracht Frankfurt og et Freiburg-lag som har imponert denne sesongen, men som det nå har begynt å lugge for.

Hjemmelaget Eintracht Frankfurt har slitt hele sesongen, men starten etter korona-krisen har vært regelrett forferdelig. 1-3 hjemme for Borussia Mönchengladbach ble etterfulgt av 2-5-ydmykelse borte mot ligaleder Bayern Munchen nå i helgen.

Dermed er Cupmesterne fra 2018 fallt helt ned til en fjortendeplass på tabellen, og det er bare fire poeng ned til Fortuna Dusseldorf på kvalik-plass. Heldigvis for Adi Hüttlers menn har de én kamp til gode på tabellnaboene.

For Freiburg sin del har sesongen vært over all forventning, men de to kampene etter korona-pausen har kun resultert i ett fattig poeng så langt.

Riktignok kom poenget etter et sterkt uavgjortresutlat borte mot RB Leipzig sist helg. Men i helgen ble det et skuffende 0-1-tap hjemme for nedrykkstruede Werder Bremen.

Dermed har Freiburg falt utenfor Europacup-plassene på Bundesliga-tabellen, og befinner seg nå på en syvendeplass på tabellen med 37 poeng. Det er to poeng opp til Wolfsburg på sjetteplass.

Hvem vinner av Eintracht Frankfurt og Freiburg?

Dette er et vanskelig oppgjør å tippe resultatet i. Vi synes Eintracht Frankfurt har det beste laget på papiret, men Freiburg har vært klart best denne sesongen.

Vi tror uansett at Eintracht Frankfurt nå forstår alvoret, og sørger for å vinne ,og dermed sikre at de ikke faller helt ned i nedrykkssumpen.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Bas Dost hos Eintracht Frankfurt og Nils Petersen hos Freiburg.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga, så anbefaler vi Unibet. De sender alt fra tysk fotball, inkludert Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser