Kampprogram

Eintracht Frankfurt
vs
FC Cologne

Se Bundesliga-kampen mellom Eintracht Frankfurt og Køln med live stream

Jens Petter Hauge har falt litt utenfor førsteelleveren i Eintracht Frankfurt de siste rundene, men vi forventer at han er tilbake i startoppstillingen når Frankfurt lørdag tar imot Køln på hjemmebane.

Eintracht Frankfurt har enda til gode å vinne i Bundesliga denne sesongen, og står nå med fire uavgjorte kamper på rad etter at de åpnet sesongen med å tape 2-5 borte mot Borussia Dortmund.

Det begynner å brenne litt under beina til hovedtrener Oliver Glasner med andre ord, som har presset på seg å følge opp den gode sesongen i fjor, der klubben havnet på femteplass i Bundesliga.

Gjestene har hatt en litt bedre sesongstart, der to seire og to uavgjorte har gitt dem åtte poeng på fem kamper, noe som holder til en syvendeplass, syv plasser over vertene.

Jens Petter Hauge startet de første tre kampene, og har kommet inn som innbytter i de to siste, og står med to mål så langt denne sesongen i Bundesliga.

Hvem vinner av Eintracht Frankfurt og Køln?

Eintracht Frankfurt er nesten alltid favoritter på hjemmebane, men med formen de er i så er det med knappest mulig margin denne gangen.

Køln har hatt en frisk åpning, spesielt iforhold til den dårlige sesongen de hadde sist. Tror de klarer å holde Frankfurt til nok en uavgjort kamp.

Jeg tror det ender 2-2.

Se opp for:

Filip Kostic hos Eintracht Frankfurt og Anthony Modeste hos Køln.

TV og live stream

Vil du se denne kampen med live stream på nett så er det gode muligheter for det. Unibet sender nemlig alt fra Bundesliga på sine sider til alle sine aktive kunder.

Les mer om hvordan du blir kunde hos Unibet og får sett alt av fotball fra Bundesliga med live stream hos dem nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser